én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Underholdende drama gav et enkelt point

Annonce

SønderjyskE solgte sig dyrt i mandagens kamp i Frøs Arena. Efter 65 underholdende minutter med overtid og straffeslag trak Frederikshavn White Hawks det længste strå med 2-1. Dermed et enkelt point til de lyseblå, som havde fortjent en bedre skæbne.

Efter den rædselsfulde kamp fredag aften i Herning skulle SønderjyskE forsøge at rejse sig. Det gjorde sønderjyderne – især spillemæssigt og indsatsmæssigt, men effektiviteten foran modstanderens mål kunne godt have været bedre.

Og det kunne starten så sandelig også have været. Egentlig lagde SønderjyskE godt ud og kom til et par muligheder, men første gang Frederikshavn kom på besøg i den anden ende af isen gik det galt. Inde foran mål kunne Frederikshavn-topscorer Lucas Andersen styre pucken mellem benene på Patrick Galbraith, så den sorte skive akkurat gled ind over målstregen.

En kold spand vand i hovedet på SønderjyskE, der dog svarede godt igen. Tadeas Galansky fik en del at se til, men alt for mange muligheder blev misbrugt. Først otte minutter inde i tredje periode kom belønningen for overtaget i spil og målchancer. Mads Eller stod inde foran mål og styrede et skud fra blueline i kassen.

SønderjyskE fik nu færten af sejren, men Frederikshavn havde også deres muligheder. Kampen måtte ud i overtid, hvor det bølgede frem og tilbage. Mathieu Foget viste ved flere lejligheder eminent drible- og skøjtekunst, og i overtime var han tæt på at afgøre, da han ramte undersiden af overliggeren. I stedet faldt afgørelsen i straffeslag ud til gæsternes fordel, da tometer-manden Eemeli Räsänen med sin garderlange stav fik scoret som den eneste. Anton Öhman, Mike Szmatula og Foget misbrugte for SønderjyskE.

Næste opgave for SønderjyskE er torsdagens udekamp hos Herlev Eagles. Næste hjemmekamp er i Champions Hockey League, hvor modstanderen tirsdag 5. oktober kl. 20.35 er de svenske sølvvindere fra Rögle.

SønderjyskE – Frederikshavn 1-2 (0-1, 0-0, 1-0, 0-1)
01:31 0-1 Lucas Andersen (Iversen, Pavel)
47:42 1-1 Mads Eller (Gatz, Öhman)
65:00 1-2 Eemeli Räsänen STR
Udv.: SE 4×2, FWH 2×2
Skud: 26-26
Tilskuere: 1351

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke