én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Udebaneafsnittet udlånes til Danfoss-dag

Annonce

Til fredagsbraget mod Frederikshavn White Hawks sker en lille rokade i tilskuerafsnittene i Frøs Arena, idet hundredvis af Danfoss-folk gæster den lyseblå hjemmebane.

Når SønderjyskE Ishockey sammen med Frederikshavn White Hawks leverer lækker fredagsunderholdning for sønderjyderne, markeres det, at klubbens globale hovedsponsor, Danfoss, i år fejrer 90-års jubilæum.

De 90 år har blandt andet affødt et hav arbejdspladser både i Sønderjylland og resten af Danmark, ligesom virksomheden altid har ydet massiv opbakning til Landsdelsprojektet, SønderjyskE. Derfor er det også helt naturligt, at jubilæet fejres med en Danfoss-dag i Frøs Arena, hvor flere hundrede Danfoss-medarbejdere er budt til underholdende hockey fra landets absolut bedste række.

De mange gæster fra den Nordborg-funderede virksomhed indtager, til denne kamp, udebaneafsnittet, hvorfor de fremmødte fans fra Frederikshavn White Hawks vil stå i sektion 1.

Der er ingen tvivl om, at stemningen bliver fremragende i arenaen, og hvis du ikke vil gå glip af dette, kan du købe din billet lige her.

Kampen spilles fredag den 15. september kl. 19:30.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke