Tyveri ved højlys dag

Det er ikke altid, man får løn som fortjent. Det gjorde et velspillende SønderjyskE-hold ikke i dagens kamp, hvor det blev til et enkelt point. Gæsterne fra Odense Bulldogs fik via en sen udligning en overtidssejr på 3-2.

SønderjyskE var ellers længe på sejrskurs, og pucken dansede næsten konstant rundt om Odense-målet, hvor keeper Stefanos Lekkas havde en travl eftermiddag. Sønderjyderne spillede en rigtig fin kamp, men skarpheden var simpelthen ikke god nok. På 29 skud inden for målrammen blev det kun til to fuldtræffere. Og derfor kan man i sidste ende lidt takke sig selv for, at det ikke blev til mere.

Lekkas var flere gange redningsmand for gæsterne, men han blev narret, da Charlie Combs via en Odense-skøjte gjorde det til 1-0 kort før den første pause. Combs scorede dermed i kamp fire ud af fire mulige. Første periode var ganske underholdende og med masser af infight. Odense-spillerne gik vanen tro til den med en masse fysik, og SønderjyskE svarede godt igen og med lidt mere disciplin end gæsterne.

Netop som det for alvor lugtede af 2-0 slog Odense til i den anden end og udlignede. Der gik dog ikke længe, inden Valdemar Ahlberg fik scoret sit første mål for SønderjyskE og gjort det til 2-1. Fint forarbejde og overblik af Nikolaj Krag, som sørgede for, at Ahlberg bare skulle skubbe pucken i kassen.

Stillingen 2-1 var intakt indtil blot halvandet minut før tid, hvor gæsterne tog Lekkas ud i et powerplay. Patrick Galbraith, der havde en rolig eftermiddag med blot 16 skud, måtte se pucken gå ind. I overtiden scorede Odense efter blot 12 sekunder. En brutal afslutning på en kamp, som SønderjyskE sad tungt på. Det var nærmest tyveri ved højlys dag.

Med det ene point er SønderjyskE fortsat på førstepladsen i Metal Ligaen. Fredag aften venter der en svær udekamp hos Rungsted Seier Capital, og tirsdag den 20. september kommer Herning Blue Fox på besøg i Frøs Arena.

SønderjyskE – Odense 2-3 OT (1-0, 1-1, 0-1, 0-1)
19.49 1-0 Charlie Combs (Lyø, Frank) PP
26.30 1-1 Sebastian Ehlers (M.Jensen)
30.29 2-1 Valdemar Ahlberg (Krag, Haag)
58.30 2-2 Gunars Skvorcovs (Merezhko, Thörnberg) PP
60.12 2-3 Otto Nieminen (Ehlers, Merezhko)
Udv.: SE 4×2, OB 7×2
Skud: 29-16