Tirsdagens sejr skal følges op søndag når Frederikshavn kommer på besøg

Der er vigtige Final4 point på spil søndag eftermiddag, når Frederikshavn White Hawks gæster Frøs Arena i Vojens.

SønderjyskE kommer med en god sejr over Herning Blue Fox i ryggen, imens søndagens modstander tabte lokalderbyet fredag aften til Aalborg Pirates med 4-2, efter et opgør hvor Frederiskhavn især i 1. periode, havde flere chancer for at have bragt sig afgørende foran.

Cheftræner Mario Simioni forventer også svær opgave, selv om det første indbyrdes opgør bød på en 4-0 sejr til SønderjyskE.

– Vi spiller altid tætte kampe imod Frederikshavn og det bliver sandsynligvis ikke anderledes søndag eftermiddag.
De spillede en god kamp i Aalborg fredag aften, hvor de med lidt held kunne have bragt sig afgørende foran i starten, så vi skal virkeligt være klar fra start.
De vil lige som vi, gerne med til Final4, så det er vigtige point der er på spil.
Vi viste styrke og god moral, da vi i tirsdags kæmpede os tilbage i kampen imod Herning – kan vi finde den intensitet frem søndag og sætte 60 minutters god ishockey sammen, så er der også muligheder for at sætte point ind på kontoen lyder det fra Mario Simioni.

Kampen spilles kl. 16.00 og dørene åbnes 1 time før.

Lørdag D. 24. Februar 14:00