én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tak for kampen til kaptajn Haag

Annonce

Villiam Haag stopper efter to sæsoner hos Danmarksmestrene fra SønderjyskE Ishockey. Svenskeren søger nye udfordringer tættere på familien.

Som SønderjyskE’s holdkaptajn kunne Villiam Haag løfte Prins Henrik Cup-pokalen tilbage i april som det synlige bevis på DM-titlen. Dermed stopper den målfarlige forward på toppen i den lyseblå trøje.

– Det har været en fornøjelse at have Villiam med på rejsen de sidste to år. Han har været en ledertype med de helt rigtige værdier, og vi kommer til at savne ham. Villiam og Emma skal være forældre, og jeg har fuld respekt for, at han vælger at flytte tættere på familien. Vi skylder ham en stor tak, og vi ønsker ham og familien alt det bedste for fremtiden, siger direktør Klaus Rasmussen.

I 111 kampe i Metal Ligaen lavede Haag 52 mål og i alt 113 point. Udover DM-titlen så kunne Haag som bekendt også løfte Metal Cup-trofæet tilbage i januar, hvor SønderjyskE vandt pokalturneringen.

Der arbejdes på højtryk med at få truppen på plads frem til den kommende sæson, hvor SønderjyskE som vinder af ”the double” også skal spille Champions Hockey League.

– Vi er i fuld gang med at finde en god erstatning for Villiam, forklarer Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke