én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tak for kampen Kim Lykkeskov

Annonce

Kim Lykkeskov har som bekendt valgt at stoppe som sportschef, for at starte op som selvstændig, men inden da skulle vi naturligvis have en snak om sæsonen og karrieren.

Vi gav kort efter den sidste kamp, vores fantastiske fans muligheden for at stille et par spørgsmål til Kim eller sende ham en hilsen – mængden af hilsner og pæne ord der der begyndte at strømme ind allerede få minutter efter den sidste kamp, viste med al tydelighed at vi her tager en sportslig afsked med en af de helt store.

Nogle enkelte skrev direkte til os og det valgte vi 3 ud, som vi læste op for Kim.

Her er hvad 2 af dem skrev:

Rødovre Mighty Bulls cheftræner Thor Dresler:

“Kim du har altid, uanset rolle (spiller, træner, sportschef), for mig, stået som værende utrolig dedikeret og seriøs med dit arbejde indenfor ishockeyen – og særligt når det har drejet sig om Vojens/S.E.
At jeg så også var så heldig at spille på landsholdet med dig, bekræfter bare dette. Du var en super holdkammerat, som altid satte holdet før dig selv. Du var også rigtig god til at være den hyggelige og muntre type, men skarp på at “slå om”, når det var “go time”!
Kombinationen af disse ting, gjorde at du var meget vellidt på holdet, og stadig den dag i dag, har jeg glædet til at komme til Vojens og hilse på dig (selv da jeg var træner for Esbjerg 😜).

Kim, stort tak for alle de oplevelser du har givet os alle! Du vil blive savnet, men forhåbenligt kommer du stadig i hallen og hilser.

Et sidste, og kærligt ment – Mojn Mojn Jönsson 🤠🙏🏻😇”

Frederikshavn White Hawks direktør Henrik Andersen:

“Jeg vil gerne give Kim min dybeste respekt for hans karriere indenfor ishockey. Han har en stor andel i SønderjyskEs mesterskaber gennem hans flotte karriere. Han har altid båret “C” på trøjen med respekt både overfor sin egen klub, og ikke mindst overfor sine modstandere.

Set udefra er han en person som altid har værnet om SønderjyskEs dyder såsom hårdt arbejde, loyalitet, ærlighed og som aldrig har sat sig selv over klubben. En ægte klubmand som alle bør være stolte af i Vojens. Jeg ønsker ham det bedste fremover og slutter med at sige at Kim har et godt ry og vil blive savnet i dansk ishockey – ikke kun i Vojens, men også helt oppe i det nordjyske.”

Kim har haft mulighed for at læse alle beskeder igennem og vi har lovet at hilse og takke for hver eneste besked, både kort og lang.

Her kan i se dagens lange samtale der naturligvis foregik på pladsen som han i mange år sad på som spiller.
Snakken gik fra den netop afsluttede sæson, over hans karriere både som aktiv og sportschef, for til sidst at ende med at vi spurgte om der var noget vi havde glemt – det var der, for Kim valgte lige at dele sine tanker med os, om alle de debatindlæg man ser på de sociale medier, hvor tonen desværre sommetider bliver en smule hård.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke