én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Svensk back forstærker SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt med Anton Öhman. Den svenske back har indgået en ét-årig aftale med de danske pokalmestre.

25-årige Anton Öhman skal for første gang i karrieren spille uden for hjemlandet. Han skifter fra MODO Hockey i HockeyAllsvenskan og til SønderjyskE. Det er SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glad for.

– Vi får med Anton tilgang af en dygtig højrefattet back, som kommer til at hjælpe os både defensivt og offensivt. Han er en god skøjteløber og er teknisk meget velfunderet, siger Klaus Rasmussen.

På CV’et der 151 kampe i HockeyAllsvenskan og 82 kampe i SHL samt 9 kampe i Champions Hockey League, som han nu også skal prøve kræfter med for SønderjyskE.

Hovedpersonen fortæller, at samtaler med cheftræner Mario Simioni og den tidligere SønderjyskE-spiller og holdkammerat i Almtuna, Victor Rollin Carlsson, hurtigt fik ham overbevist om at kaste sig ud i et lille eventyr.

– Jeg havde en god snak med Mario Simioni. Victor Rollin Carlsson havde kun positive ting at sige om organisationen og omgivelserne. Og at jeg har noget at glæde mig til. Jeg ser virkelig frem til at møde mine nye holdkammerater og klubbens fans. Det tiltrak mig også, at SønderjyskE er en klub, som spiller med om pokalerne, udtaler Anton Öhman.

Svenskeren har første arbejdsdag på mandag, og du kan møde Anton Öhman og resten af holdet allerede fredag den 6. august i Frøs Arena, hvor SønderjyskE fra kl. 15.45 arrangerer Kick Off Event. Her vil der være konkurrencer, interviews, autografer og en underholdende træning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke