én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stor opgave i vente fredag aften i Aalborg

Annonce

Onsdag aften blev det til et ærgerligt nederlag til Odense Bulldogs, efter en kamp hvor arbejdesindsatsen var godkendt, men også hvor marginalerne på ingen måder var med SønderjyskE.

Fredag aften venter en ny stor opgave, når turen går til Nordjylland og topholdet Aalborg Pirates tager imod.

– Jeg synes vi leverede en god arbejdsindsats i Odense, hvor de scorer 1 powerplay mål samt 5 sekunder efter et powerplay. De sidste to er i tomt mål, hvor vi jagter en udligning. Men vores arbejdesetik og det at vi holdt dem på to mål var positivt.
Vi er i en proces lige nu, hvor vi skal tage små skridt og holde hovedet koldt. Det første skridt var at have fokus på defensiven og holde modstanderen fra at score mere end 2 mål. Det næste skridt er at gøre det i mere end én kamp.
Nu gælder det Aalborg Pirates og her gælder det virkeligt om at undgå at tage chancer og lave individuelle fejl – vi skal samtidigt også være mere kyniske, når vi får chancen foran modstanderens mål.
Vi har vist i starten af sæsonen at vi kan spille rigtigt godt ishockey og nu er det op til os alle om at arbejde sammen og finde det spil frem igen – det er som sagt en proces, men holder vi tungen lige i munden og holder vi os til vores gameplan, så kan vi også hente point i Aalborg lyder det fra cheftræner Mario Simioni.

Kampen spilles kl. 19.00 i Aalborg og er man ikke i Gigantium, så kan kampen følges på TV2 play.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. April 15:30
  VB
  Vejle Boldklub
  VS
  Sønderjyske
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 18. Marts
  SJE
  Sønderjyske
  1
  :
  1
  Nykøbing FC
  NFC

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke