én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stor fredagsfest i vente i Frøs Arena

Annonce

SønderjyskE spiller sæsonens første hjemmekamp i Metal Ligaen fredag aften kl. 20.15, hvor modstanderen er Esbjerg Energy. Nu kan vi endelig sløjfe alle corona-restriktioner, klapstolene er pakket væk på ståplads-langsiden, og festen bliver ikke mindre af, at vi skal hylde Kim Lykkeskov.

Cheftræner Mario Simioni var ved at løbe tør for forwards i tredje periode af tirsdagens kamp i Odense. Alligevel blev det til en 1-0-sejr. Tre forwards var ude med skader, to blev skadet i løbet af kampen, og så fik Steffen Frank oveni 2+2+10 minutter i starten af tredje periode. Cheftræneren håber, at et par af de skadede forwards er tilbage på holdkortet igen.

– Vores defensiv stod rigtigt godt i Odense, og vi spillede meget solidt bagude. Vi blokkede skud og gjorde mange ting rigtigt foran Paddy (Patrick Galbraith, red.). Det gav ham gode arbejdsbetingelser i målet. Jeg så en passion, som vi skal bygge videre på. Så bliver vi et svært hold at spille imod, siger Simioni.

Esbjerg åbnede sæsonen med en 3-2-sejr over Rødovre Mighty Bulls, og som altid kommer de til Vojens med et brændende ønske om at vinde lokalopgøret.

Dørene åbner kl. 19.15, og der er kampstart kl. 20.15. Fra Kl. 19.10 kan du livestreame arrangementet i erhvervsklubben, hvor Kim Lykkeskov er gæst. Han vil også blive hyldet inde i arenaen på bedste vis. I fanfoto-konkurrencen på vores Facebook-side er temaet også Kim Lykkeskov, så deltag under kampen med dit Lykkeskov-foto.

Der er igen billetsalg ved døren. Online kan du købe her:
https://bit.ly/3BOgFgb

Det online kampprogram til opgøret kan læses her:
http://www.issuu.com/e-sider/docs/sonderjyskeishocke_21p10_9cf45?mode=embed

På videoen herunder kan du se Mario Simionis  varme hilsen til Kim Lykkeskov på vej hjem i bussen fra Odense. Vi har modtagere flere hilsner, og de vil blive vist i pauserne af fredagens kamp.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke