Stimen fik en ende

SønderjyskE tabte aftenens udekamp hos Rungsted Seier Capital, og dermed endte den gode lyseblå stime på fire sejre. Værterne vandt en målrig affære med 6-3.

Det blev en kamp med masser af målchancer, og her var Rungsted skarpest – og det i begge ender af isen. Rungsted havde til kampen fået et par skadede spillere tilbage i truppen, og samtidig var der debut til den tidligere ligaprofil Brett Thompson. Det så ud til at give værterne et boost, og det blev da også hurtigt 1-0 til hjemmeholdet.

Alex Lavoie fik dog udlignet, da han efter 11 assister nu også kan skrive målscorer i Metal Ligaen på CV’et. Målene fortsatte dog med at vælte ind. Rungsted kom foran på en kontra, men Gabriel Desjardins fik udlinget efter godt forarbejde af Valdemar Ahlberg. Dermed 2-2 efter første periode, og man sad nærmest med færten af en 6-6-kamp. Rungsted havde de fleste målchancer i en underholdende første periode, men Villiam Haag og et par andre SønderjyskE-spillere havde også nærgående forsøg.

Målscoringen gik dog lidt i stå. Desværre mest for SønderjyskE. Midterperioden vandt Rungsted nemlig med 2-0, og så hjalp det ikke, at SønderjyskE i tredje prøvede at jagte en udligning. Valdemar Ahlbergs reducering i powerplay var af kosmetisk karakter. Nederlaget kunne der ikke indvendes det store imod, da Rungsted var bedst i nærkampene og foran målene.

Anders Førster agerede cheftræner i dagens kamp, og han måtte undvære Nicolai Bryhnisveen, Mathias Borring, Steffen Frank, William Boysen og Cam Spiro.

Næste opgave er søndag i Frederikshavn, hvor kampen mod White Hawks spilles kl. 17.00.

Rungsted – SønderjyskE 6-3 (2-2, 2-0, 2-1)
06.26 1-0  Tim Daly (Andersen, Thompson) PP
09.40 1-1 Alexandre Lavoie (Combs, Holzmann)
10.49 2-1 Brett Thompson (Pompei, Carlsen)
16.25 2-2 Gabriel Desjardins  (Ahlberg)
25.30 3-2 Mathieu Pompei (Carlsen, Fredriksson)
30.16 4-2 Rasmus T. Andersson (Persson, Olsson)
43.03 5-2 Yannick Vedel (Andersen, Bjerrum) PP