én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE-profil og kulturbærer stopper karrieren

Annonce

Det er en populær og meget værdsat profil i SønderjyskE Ishockey, som nu har valgt at lægge skøjterne på hylden.
Den 34årige Steffen Frank siger farvel og tak for kampen, og SønderjyskEs adm. direktør Klaus Rasmussen har kun roser og respekt til den populære angriber:

– Steffen Frank har i mange år været én af de bærende profiler hos SønderjyskE. Der står stor respekt omkring ham og det, han har opnået gennem en lang og meget flot karriere. Han slog tidligt igennem, og har været en fantastisk sportsmand, kulturbærer og også spasmageren, som altid har bidraget til den gode stemning i og uden for omklædningsrummet, siger Klaus Rasmussen, og fortsætter:
– Jeg husker tydeligt, da vi et år havde guldholdet med på rådhuset i Haderslev til markering af en DM-titel, at Steffen midt i borgmesterens hyldesttale lancerede den engelske udgave af navnet på den gamle skøjtehal, der blev til ”The Blikskur”. Alle i byrådssalen var helt flade af grin.
Men Steffen mestrer også det seriøse og målrettede. Derfor ved vi også, at hans beslutning om at stoppe ishockeykarrieren er velovervejet og gennemtænkt. Vi har dyb respekt for hans beslutning, og vi kommer med sikkerhed til at savne ham, understreger Klaus Rasmussen.

Også cheftræner Mario Simioni sender masser af hæder til den lyseblå profil:
– Steffen Frank er én af de spillere, som ud af det blå kan afgøre en kamp på egen hånd. Man kan også nogen gange rive sig i håret; men aldrig ret længe af gangen. Han har den der udstråling og X-faktor, som er en drøm for en træner at have på holdkortet og i omklædningsrummet. Han har de individuelle færdigheder i kombination med evnen til at fokusere på sammenholdet. I de senere år har han også påtaget sig en vigtig rolle i forhold til de unge spillere på holdet. Både på isen og i omklædningsrummet har han været en stor støtte for de unge talenter, som med det samme har oplevet på egen krop, hvor stor forskel der er på ungdomshockey og seniorhockey på eliteniveau.

Der bliver alligevel plads på isen til Steffen Frank i den kommende sæson, lover Klaus Rasmussen:
– Vi inviterer Steffen Frank til én af de første kampe i den nye sæson, hvor vi selvfølgelig vil hylde ham for hans fantastiske indsats i SønderjyskE og den flotte, flotte ishockeykarriere. Og så ønsker vi ham i øvrigt al mulig lykke til med han fremtidige karriere i det civile, slutter Klaus Rasmussen.

De mange sønderjyske ishockeyfans får dermed også mulighed for at sige ordentligt farvel og tak for kampen til den meget populære profil.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke