én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Ishockeys nye trænerduo forlænger

Annonce

Anders Førster og Casper Stockfisch fortsætter parløbet hos det lyseblå ishockeyflagskib i Vojens.

Førster og Stockfisch sagde ja tak til udfordringen som midlertidige chef- og assistenttrænere i efteråret. I december blev aftalen forlænget til at gælde for resten af indeværende sæson.
Nu har det unge trænerteam så også sat deres autografer på en aftale for næste sæson. Til stor glæde for adm. direktør Klaus Rasmussen:

– Vi er meget glade og tilfredse i dag. Vi har trænerteamet på plads, og det giver os en masse ro på alle områder i klubben. Førster og Stockfisch er en ny og meget talentfuld trænerkonstellation, som vi gerne vil bygge videre på i SønderjyskE. De er dygtige og kompetente, hvilket de allerede har vist på flere måder i omklædningsrummet og på bænken til kampene.

– Førster og Stockfisch har en stor andel i holdets succes med Metal Final4 trofæet tidligere i år, og ikke mindst har de spillernes fulde tillid. Det er to vaskeægte klubfolk, som har et indgående kendskab til historien og vores DNA. Samtidigt har de, bl.a. som følge af Stockfisch´s baggrund et fantastisk samarbejde i det daglige med vores moderklub, Vojens Ishockey Klub. Det er herfra vi får leveret de lokale og danske talenter, der skal danne stammen og rygraden på det lyseblå ishockeyhold.
Jeg er overbevist om, at der nok skal komme flere, sportslige overskrifter med Førster og Stockfisch i spidsen, slutter Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke