én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Ishockey henter Ahlberg i Esbjerg

Annonce

SønderjyskE Ishockey har skrevet en etårig kontrakt med Valdemar Ahlberg, der skifter fra Esbjerg Energy, hvor den 23-årige forward har spillet de seneste tre sæsoner.

SønderjyskE Ishockey hentede for nylig Nikolaj Krag-Christensen i Frederikshavn White Hawks, og nu er klubben klar med endnu et nyt ansigt på danskersiden.

23-årige Valdemar Ahlberg, der har spillet de seneste tre sæsoner i Esbjerg Energy, skifter til SønderjyskE Ishockey, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt.

Sin unge alder til trods har Valdemar Ahlberg prøvet en del i sin ishockeykarriere. Efter sin opvækst i Gentofte spillede han i tre sæsoner juniorhockey i Sverige, og han har været to sæsoner i USA. Han har desuden spillet 31 ungdomslandskampe, og han var så sent som i sidste uge med U23-landsholdet i England.

Nu går turen til Vojens og SønderjyskE Ishockey, og direktør Klaus Rasmussen glæder sig over tilgangen af den 188 centimeter høje forward.

– Vi er meget glade for, at vi kan tilknytte Valdemar Ahlberg til den kommende sæson. Det er en spiller, som vi har et indgående kendskab til fra Metal Ligaen, og vi er sikre på, at han kan udvikle sig godt i vores miljø.

– Han er en stor og stærk forward, der altid leverer en god arbejdsindsats. Han har fået en god skoling i Gentofte og i svensk juniorhockey, så det er også en spiller, der har fået hår på brystet i en tidlig alder. Vi ser frem til, at han trækker i den lyseblå trøje, og vi glæder os til at se ham på isen i Frøs Arena efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

Valdemar Ahlberg ser frem til sit skifte til SønderjyskE Ishockey.

– Jeg har været i en rigtig god dialog med Anders Førster og Mario Simioni, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Der er en god plan for min udvikling, hvor jeg kan bidrage med min fysik og gode arbejdsindsats.

– Jeg ser meget frem til at spille foran SønderjyskE’s altid trofaste fans. Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet og forhåbentligt gå en stor sæson i møde med SønderjyskE, hvor det største mål selvfølgelig er en guldhjelm, siger Valdemar Ahlberg.

Fotocredit: Danmarks Ishockey Union

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke