én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter ung og bomstærk back i Esbjerg

Annonce

Oscar Schulze bliver ny mand i SønderjyskE Ishockeys defensiv.

190 centimeter, 100 kilo og bomstærk. Det er den korte beskrivelsen af 22-årige Oscar Schulze, der får rygnummer 88 i SønderjyskE.

I to sæsoner hos Esbjerg Energy er han vokset med opgaven. I den netop afsluttede sæson spillede han alle klubbens 63 kampe, hvor det blev til to mål og otte assists. Istiden steg denne sæson til cirka 16 minutter per kamp mod 10 minutter sidste sæson. Den fysisk stærke back lukkede godt af bagude, hvilket en flot plus/minus-statistik på 10 vidner om.

– Oscar er en stor dreng, som har gang i en rigtig spændende udvikling. Han er stærk og defensiv orienteret, og så spiller han med stor disciplin og hjerte. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje i august, hvor jagten går ind på metal og gode oplevelser i Frøs Arena, udtaler SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Tidligere har Oscar Schulze også spillet for barndomsklubben Rungsted og Gentofte, som han debuterede for i Metal Ligaen som 17-årig. På trods af sin unge alder har han næsten 300 ligakampe på CV’et. Han ser frem til at arbejde sammen med cheftræner Mario Simioni og assistenttræner Anders Førster. Trænerduoen og træningskulturen i SønderjyskE har tiltrukket sjællænderen.

– Jeg glæder mig helt vildt til at trække i SønderjyskE-trøjen. Det bliver en virkelig god test for mig på et hold, hvor der er en hård og sund konkurrence om pladserne. Jeg håber, at jeg kan tage nogle store skridt i min udvikling under Mario og Anders og kan udvikle mig til at blive en vigtig brik i jagten på et mesterskab, forklarer Oscar Schulze.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke