én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter pirat hjem

Annonce

Efter otte år i svensk ishockey og en enkelt sæson i Aalborg Pirates skifter 24-årige Søren Dietz-Larsen til SønderjyskE Ishockey, som har indgået en ét-årig aftale med sønderjyden.

Vojens-drengen Søren Dietz-Larsen vender tilbage til rødderne. Den unge forward er søn af den tidligere førsteholdsspiller Bo Dietz-Larsen, og barndomsskøjterne blev slidt op i Vojens Ishockey Klub. Nu tørner han for første gang ud i lyseblåt for SønderjyskE, og det glæder direktør Klaus Rasmussen sig over.

– Det er med stor glæde, at vi er lykkedes med at hente en Vojens-dreng hjem, og vi glæder os til at følge Sørens udvikling. Han er en stor og stærk dreng, som tackler ud. En hårdtarbejdende forward med gode værdier, siger Klaus Rasmussen.

Den 187 centimeter høje og 94 kilo tunge wing har et godt og hårdt skud. Sidste sæson blev det til seks mål i Pirates-trøjen samt 14 point i 44 ligakampe. I den svenske HockeyEttan står han noteret for 64 mål og præcis 100 point i 132 kampe.

– Ude godt, men hjemme bedst. Jeg glæder mig til at vende hjem og blive en del af, hvad der virker som et harmonisk og stærkt hold, hvor jeg kender mange og ikke mindst kender omgivelserne, udtaler Søren Dietz-Larsen.

Han ser frem til at løbe på isen i Sydjysk Sparekasse Arena i trøje nummer 92.

– Jeg er vel det, som man kalder en klassisk powerforward. Jeg skal først og fremmest arbejde hårdt for holdet og gøre brug af min fysik og mit skud, forklarer han.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke