én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter landsholdsspiller hjem til rødderne

Annonce

24-årige David Madsen skifter fra Rungsted Seier Capital til SønderjyskE Ishockey. Dermed vender han tilbage til hjembyen.

I aften er David Madsen med i bruttotruppen på det danske A-landshold, når modstanderen er Sverige i Frøs Arena i Vojens. Sønderjyden får den kommende sæson også hjemmebane samme sted. Her hvor han også spillede ishockey frem til han var 16 år. Madsen og SønderjyskE har indgået en ét-årig aftale.

– David er en hårdtarbejdende forward, som kan spille både wing og center, og så spiller han med både fysik og hjerte. Vi er glade for at kunne hente en Vojens-dreng ind som en vigtig tilgang til truppens danskerstamme, siger direktør Klaus Rasmussen.

Sportschef og cheftræner Mario Simioni ser også frem til samarbejdet med David Madsen, som er så alsidig, at han endda spillede back flere kampe, da Rungsted havde mange skader denne sæson.

– David spiller med stor energi og intensitet. Han har ild i øjnene i hvert et skift, som han er på isen, og det trækker også holdkammeraterne med i den rigtige retning. Og så er han en meget alsidig spiller, som har potentialet til at blive endnu bedre, forklarer Mario Simioni.

Madsen forlod Vojens efter niende klasse som ung teenager og skiftede til canadisk juniorishockey. Siden da er det også blevet til ophold på fine ishockeyadresser i Sverige og fire år i Metal Ligaen fordelt på klubberne Esbjerg Energy og senest Rungsted Seier Capital.

– Jeg er en spiller, som sætter en ære i at prioritere holdet før mig selv. Jeg har mange år haft tæt kontakt med Mario. En træner, som jeg ser op til og har haft et ønske om at prøve at spiller under.  Jeg håber, at jeg hos SønderjyskE kan få en rolle, hvor jeg kan udvikle mig yderligere og sammen med holdet kan skabe noget specielt, udtaler David Madsen.

Han glæder sig samtidig til at prøve at løbe på isen med SønderjyskE’s publikum i ryggen. Især udekampene med Esbjerg har gjort et stort indtryk, men også årene, hvor han som barn så kampene fra tilskuerrækkerne.

– Når man er vokset op og har spillet mange år i Vojens Ishockey Klub, så drømmer man selvfølgelig om at trække i SønderjyskE-trøjen og opleve den unikke stemning, som publikum i Frøs Arena skaber. Jeg glæder mig vildt meget, siger David Madsen.

Foto: Danmarks Ishockey Union

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke