én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE går til stålet og knækker cancer

Annonce

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

 

SønderjyskE støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 30. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans til fordel for Knæk Cancer.

 

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg Energy og Odense Bulldogs spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv.

 

– Hos SønderjyskE er ansvarlighed blandt de vitale lyseblå værdier. Det gennemsyrer måden vi arbejder på til hverdag og er samtidig afgørende for, at vi yder en ekstra indsats, når det er muligt for os. Senest samlede vi ind til fordel for landets veteraner, og nu gentager vi i forbindelse med Knæk Cancer den succes. Den seneste tids omstændigheder har gjort, at vi sportsklubber står i en ekstraordinært svær situation – med det sagt er denne forfærdelige sygdom kilden til enorm sorg for alle cancerramte og deres pårørende, hvorfor vi naturligvis har et ønske om at støtte op om Knæk Cancer, siger Klaus Rasmussen, Administrerende direktør i Sønderjysk Elitesport A/S.

 

– Enormt mange mennesker påvirkes hver dag på tragisk vis af cancer og som en klub, der har til formål af fremme glæde og inspirere til sundhed og sammenhold, vil vi naturligvis være del af det fantastiske fællesskab, der dannes, når hele landet står sammen mod cancer. Kampen for livet er den vigtigste, der findes, og den kamp tager SønderjyskE gerne del i, tilføjer Klaus Rasmussen.

 

Sidste år var SønderjyskE også del af indsamlingen, hvor både fans og sponsorer viste et forbilledligt engagement i den lyseblå indsamling.

 

SønderjyskE vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber igen på stor opbakning fra fans og sponsorer.

 

– Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen, siger Klaus Rasmussen

 

Følg med på SønderjyskEs hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

 

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For SønderjyskEs vedkommende bliver det kampen mod Rødovre Mighty Bulls, der spilles den 28. oktober med kampstart kl. 19:00.

 

I kan allerede nu donere til kampen mod cancer via MobilePay til 606057.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke