én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med rutineret back

Annonce

SønderjyskE og backen Daniel Kønig forlænger parløbet. Den 28-årige sønderjyde har underskrevet en ét-årig aftale med barndomsklubben.

Daniel Kønig rundede sidste sæson 500 kampe for SønderjyskE. En rutineret og alsidig spiller, der undervejs i sæsonen også spillede forward, da holdet var ramt af skader.

– Daniel er jo en ægte Vojens-dreng, som har spillet hele karrieren i SønderjyskE og i Vojens Ishockey Klub. Han er en hårdtarbejdende spiller, som kommer med en god fysik og går foran med et godt eksempel både på og uden for isen. Jeg og hele organisationen er meget glad for, at han tager en tur mere i den lyseblå trøje, siger direktør Klaus Rasmussen.

Lige nu er Daniel Kønig i fuld gang med sommertræningen hos Santé Fitness frem mod den næste sæson, der bliver nummer 13 af slagsen i SønderjyskE.

– Jeg er glad for at kunne fortsætte i SønderjyskE. Jeg synes, at der er gang i mange spændende ting, både med truppen, men også omkring holdet og omkring træningen. Lige nu får den fuld gas i træningslokalet frem mod den kommende sæson, som jeg virkelig ser frem til, forklarer Daniel Kønig.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke