én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med hårdtarbejdende canadier

Annonce

Gabriel Desjardins har forlænget kontrakten med SønderjyskE Ishockey. Aftalen med den hårdtarbejdende forward løber yderligere to sæsoner.

Direktør Klaus Rasmussen er glad for at kunne præsentere den første kontraktforlængelse med en af import-spillerne. ”Gabe” spillede også i SønderjyskE i slutningen af sæsonen 2018-19 og står noteret for i alt 44 point i 66 kampe i Metal Ligaen og en flot plus/minus-statistik på 14. En forward, som udover wing også kan spille center.

– Det var en nem beslutning at forlænge aftalen med Gabe, som er en ægte tovejs-spiller, der bidrager både offensivt og defensivt. En ydmyg og hårdtarbejdende forward, som altid yder 100 procent og passer perfekt ind i den lyseblå DNA. Og så er han en meget værdsat spiller, som altid er loyal over for klubben, siger direktør Klaus Rasmussen.

30-årige Desjardins er lige nu hjemme i Canada, og han ser frem til igen at trække i den lyseblå trøje med nummer 14 på ryggen.

– Jeg er oprigtig glad for at skulle tilbage til Vojens og SønderjyskE. Min familie og jeg er faldet godt til i både byen og klubben. Organisationen og klubbens fans har taget super godt imod os alle. Jeg glæder mig allerede nu til, at vi vender tilbage sidst på sommeren, og jeg ser frem til at skulle spille foran ligaens bedste fans de kommende to sæsoner, udtaler Gabriel Desjardins.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke