SønderjyskE cruisede til 5-1-sejr

Via en fremragende første periode vandt SønderjyskE hele 5-1 over gæsterne fra Odense Bulldogs i sæsonens anden træningskamp. Både Charlie Combs og Nikolaj Krag blev dobbelte målscorere.

Der var kun spillet lidt mere end 17 minutter af aftenens kamp, da der stod 5-0 på måltavlen. Effektivt spil i powerplay og kyniske afslutninger gjorde, at SønderjyskE punkterede kampen inden første pause. Resten af opgøret forløb mere jævnbyrdigt og i lyseblå cruise-control.

Odense blev i det syvende og ottende minut ramte af udvisninger, og det blev prompte straffet. Først scorede Charlie Combs med et drøn, og kort efter stod Valdemar Ahlberg helt fri og kunne udnytte det gode forarbejde fra Gabriel Desjardins.

SønderjyskE kunne dog også score mål i fem mod fem, og Combs viste endnu en gang prøver på sin fine målnæse, da han klappede pucken ind ved højre stolpe til 3-0. Odense-lejren tog efterfølgende timeout, men det hjalp ikke meget. Nikolaj Krag ville også lege med, og han fik en returpuck prikket i mål. Unge Mikkel Skovs stod for afslutningen, og den 16-årige forward fik dermed assist på målet. Krags anden scoring, den til 5-0, var lidt mere elegant. Flot styrede han nærmest bag om ryggen Oliver Gatz’ afslutning i mål. Skov fik som bekendt sin debut i fredags, og i aften kom en anden 16-årig forward, Peter Truelsen, samt backen Daniel Gravesen på 19 også i ilden.

I anden periode troede Odense, at de havde reduceret, men dommerne granskede video og underkendte målet. Først med ni minutter tilbage af kampen fik fynboerne prikket hul på en solid Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet. Dermed sluttede kampen 5-1.

Fredag venter næste styrkeprøve, når SønderjyskE skal spille udekamp hos Esbjerg Energy.

SønderjyskE – Odense 5-1 (5-0, 0-0, 0-1)
08.41 1-0 Charlie Combs (Lyø, Desjardins) PP
09.11 2-0 Valdemar Ahlberg (Desjardins, Frank) PP
11.16 3-0 Charlie Combs (Ahlberg)
15.11 4-0 Nikolaj Krag (Skov, Haag)
17.06 5-0 Nikolaj Kragn (Gatz, Boysen)
50.51 5-1 Radim Piroutek (K.Jensen)
Udv.: SE 5×2, OB 5×2