én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE cementerede fjerdepladsen

Annonce

I en underholdende tv-kamp vandt SønderjyskE 6-3 over Rungsted Seier Capital i sidste runde af grundspillet. Dermed blev fjerdepladsen og hjemmebanefordelen sikret i slutspillet, som starter på fredag. Modstanderen bliver Herning Blue Fox.

I en hæsblæsende første periode vendte SønderjyskE 0-1 til 4-1, og den føring kom aldrig i fare mod gæsterne, der havde sikret sig førstepladsen i grundspillet i weekenden. David Grubak havde fået chancen i målet hos Rungsted, som ellers stillede med noget nær stærkeste opstilling.

SønderjyskE fik den værst tænkelige start med en mål imod allerede efter to minutter, men på 37 sekunder fik SønderjyskE både udlignet og bragt sig foran. Yannick Vedel udlignede, og i det næste skift trampede Rasmus Lyø igennem Rungsted-forsvaret og slog sin egen retur op i målhjørnet. Der var masser af dramatik, da det blev 3-1. Efter længere tids videogennemgang besluttede dommerne at dømme mål efter Cam Brown havde sidste stav på blandt en hel bunke spillere inde i målfeltet. Martin Eskildsen fuldendte en fin første periode ved at hamre pucken ind bag Grubak, der spillede en godkendt kamp, men ikke så heldig ud ved det mål.

Steffen Frank satte trumf på med to mål i anden periode, og ved sidstnævnte noterede man en lækker assist til unge Andreas Holzmann, som serverede pucken til Frank fra egen baglinje. Som kampen skred frem begyndte Rungsted at gå mere til makronerne med en mere fysisk spillestil, men det var ikke nok til at vende kampen.  Det kunne heller ikke ødelægge stemningen i den lyseblå lejr, at Rungsted fik reduceret i tredje periode bag Patrick Galbraith, som inden kampen fik blomster for at runde 350 SønderjyskE-kampe.

Nu gælder det playoff for Galbraith og co. SønderjyskE starter fredag hjemme i Frøs Arena i kvartfinalen, hvor modtanderen bliver Herning Blue Fox, der vandt den direkte duel om femtepladsen mod Frederikshavn White Hawks. Der spilles traditonen tro bedst af syv kampe. De fire første kampe afvikles 12. (h), 14. (u), 16. (h) og 19. (u) marts, og så spilles der eventuelt også 21. (h), 23. (u) og 26. (h) marts.

SønderjyskE – Rungsted 6-3 (4-1, 2-1, 0-1)
02.09 0-1 Rasmus T. Andersson (Wideman, Gustafsson)
12.13 1-1 Yannick Vedel (Brown)
12.50 2-1 Rasmus Lyø (Frank, Little)
14.29 3-1 Cam Brown
19.43 4-1 Martin Eskildsen (Little)
32.02 5-1 Steffen Frank (Førster, Little)
37.36 5-2 Rasmus T. Andersson (Jensen, Persson) PP
38:56 6-2 Steffen Frank (Holzmann)
48:01 6-3 Frederik Bjerrum (Sarrult)
Udv.:
SE 2×2, RSC 2×2

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke