én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sønderjysk koldstart i Rødovre

Annonce

Efter 14 dages landsholdspause var SønderjyskE tirsdag aften i aktion igen i Metal Ligaen, og det blev desværre en meget skuffende oplevelse. Værterne Rødovre Mighty Bulls vandt med de sikre cifre 4-0. Heldigvis er der mulighed for at hente gevaldig revanche, når det på fredag den 18. november gælder topopgøret mod Aalborg Pirates, hvor der afvikles shirt-of-your back og hockeyfest med happy hour efter kampen.

Cam Spiro fik sin debut, og han vist i glimt sin klasse med et par gode aktioner, men han forsvandt ligesom resten af holdet i mængden i en kamp med et lavt bundniveau. SønderjyskE lignede alt andet end tophold i aftenens kamp.

Godt nok sad SønderjyskE på spillet og vandt skudstatistikken, men spillet var rodet og ikke målsøgende nok. Over to ugers kamppause havde tydeligvis kastet grus i SønderjyskE-maskineriet og banet vej for en regulær koldstart. Skuffende var det, at det ikke blev bedre, som kampen skred frem. Nærmest tværtimod.

Starten på kampen var nemlig nogenlunde, men et par misbrugte powerplays tog lidt luften ud af SønderjyskE-spillerne, og samtidig fik Rødovre mere tro på tingene. Stik imod spil og chancer og en skudstatistik på 2-8 stod der pludselig 1-0 på tavlen. Resten af kampen blev en lang kamp op ad bakke for SønderjyskE. Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet havde ikke meget at lave og blot 12 redninger, men det bekymrede de effektive værter sig ikke om. De kastede sig ned i SønderjyskE-skuddene, og i den anden ende slog de tre gange til i overtal på vej mod slutcifrene.

Der er kampstart kl. 20.00 på fredag, og her skal SønderjyskE ind og vaske aftenens plet væk.

Rødovre – SønderjyskE 4-0 (1-0, 1-0, 2-0)
13.17 1-0 Jacob Böll (Brinkman, Rübenach)
33.13 2-0 Miro-Pekka Saarelainen (Gymer, Bemström) PP
48.09 3-0 Gustaf Berling (Eller, Gymer) PP
53.17 4-0 Gustaf Berling (Gymer, Bemström) PP
Udv.: RMB 3×2, SE 7×2
Skud: 16-20
Tilskuere: 802

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke