Søndagsbrag er Veteran Match 2021

Når SønderjyskE søndag kl. 15.00 løber på isen mod de evige rivaler fra Herning Blue Fox, så er opgøret samtidig Veteran Match 2021. Der spilles i specialdesignede veterantrøjer, og dem kan du få fingrene i og samtidig støtte en god sag.

SønderjyskE skal forsøge at følge op på den fine sejr i Esbjerg fredag aften, hvor 0-1 blev vendt til en sikker 4-1-sejr. Herning kommer til Sønderjylland med en dramatisk sejr i bagagen. Fredag aften vandt Herning 4-3 i Odense efter hjemmeholdet gik fra 0-3 til 3-3 på en scoring i sidste minut af tredje periode. Herning slog dog tilbage med en scoring 30 sekunder før tid og vandt dermed 4-3. I den tætte Metal Liga gør det, at Herning nu er nyt hold på førstepladsen. SønderjyskE er seks point bagefter, men har en kamp til gode på femtepladsen. En sønderjysk sejr vil lune gevaldigt i Metal Final4, hvor regnskabet gøres op efter 16 spillerunder.

For blot 25 kr. kan du deltage i Shirt Off Your Back. Vi trækker to vindere, som efter kampen kan vælge en trøje ude på isen. Du kan i merchandiseboden også købe veteran-pins til 50 kr.

Overskuddet går direkte til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet.

Dørene åbner kl. 14.00. Kampens hoveddommere er Kenneth A. Nielsen og Thomas Buchardt Andersen.

Arkivfoto: Patrick Galbraith inden Veteran Match 2019