én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Søndagskamp mod Herlev Eagles

Annonce

Onsdag blev det til et 1-4-nederlag hos Herning Blue Fox – søndag eftermiddag kan vi dog komme tilbage på vindersporet, når Herlev Eagles kommer på besøg – men for at få tre point, så skal der leveres 60 minutters stenhårdt arbejde af et lidt decimeret SønderjyskE mandskab.

– Jeg ved godt at vi i øjeblikket er lidt ramt af sygdom og skader samt tre mand der rejser til U20 VM, men det vil jeg ikke bruge som en undskyldning, for det betyder kun at resten af os må rykke lidt tættere sammen i bussen og så leverer 60 minutters koncentreret hockey.
Vi har på ingen måder spillet godt nok imod Herlev i denne sæson og som Anders Førster siger, så har vi lidt at bevise, ikke kun overfor os selv, men også overfor vores fans – jeg føler at holdet er topmotiveret, så vi må ud og udnytte hjemmebanefordelen lyder det inden morgendagens opgør fra Mathias Borring.

Kampen spilles kl. 15.00 og dørene åbnes en time før, hvor julemanden og Kvik fra Kvikly sammen med Kedde og Midde vil være klar til at dele godter ud til børnene. Kl. 12.00 spilles der retro-kamp i den gamle skøjtehal, når talentholdet i Divisionen møder Aarhus. Der er altså dækket op til en rigtig hockeysøndag.

Kampsponsor er billigEmballage

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke