Søndag eftermiddag jagtes sejr nummer to

Fredag aften hentede SønderjyskE en vigtig 2-1 overtidssejr i den første kamp i dette års DM-Finale og allerede søndag eftermiddag går det løs igen, når pucken smides kl. 15.00 i Granly Hockey Arena i Esbjerg.

Fredagens kamp blev en lidt blandet affære for hjemmeholdet, som startede lidt forsigtigt ud – Spillet blev betydeligt bedre i anden periode, men desværre var marginalerne ikke på hjemmeholdets side. Tredje periode var lidt en stillingskrig, men i overtiden tog SønderjyskE spilerne fuldstændigt over og ca. halvvejs inde i perioden kunne William Pelletier score det forløsende mål til 2-1.

Søndag venter der med garanti et nyt drama og her må den gode afslutning på fredagens kamp godt tages med ind i søndagens opgør.

– Det var jo den første DM-finale og jeg tror holdene lige skulle føle hinanden lidt an. Jeg er enig i at vi fik mere og mere styr på spillet som kampen skred frem og i overtiden synes jeg at vi spillede rigtigt flot ishockey.
Det var en kamp i en vild atmosfære og jeg blev rigtig glad da jeg så at udebane-afsnittet i morgen i Esbjerg var udsolgt på rekordtid – opbakningen fra vores fans betyder alt.

Søndag er en helt ny kamp, for nu er de hjemme og lidt under pres for at vinde og ikke komme bagud 2-0.
De vil helt sikkert komme ud med alt hvad de har for at sætte os under tryk fra start.
Vi skal naturligvis tage den gode afslutning fra i fredags med os ind til kampen, men frem for alt, så gælder det for os om at holde hovedet koldt og ikke tage dumme beslutninger.
Vi skal holde os til vores egen gameplan, arbejde stenhårdt i hvert eneste skift – kan vi det, så har vi absolut også en chance for at tage sejr nummer to lyder det fra Oskar Drugge efter lørdagens formiddags-træning.

Kampen i Esbjerg starter som tidligere skrevet kl. 15.00 og dørene åbner kl. 13.30.