én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sidste sæsons topscorer skifter tilbage til SønderjyskE Ishockey

Annonce

Cam Brown, der var topscorer i SønderjyskE Ishockey i sidste sæson, er tilbage i Vojens, hvor han har lavet en kontrakt for resten af sæsonen.

Efter en weekend med sejre over Esbjerg Energy og Herning Blue Fox kan ugen dårligt blive skudt bedre i gang for fansene i SønderjyskE Ishockey.

Og dog.

For det vækker med garanti jubel i Vojens og omegn, at SønderjyskE Ishockey i dag kan meddele, at sidste sæsons topscorer, Cam Brown, er tilbage i SønderjyskE på en kontrakt for resten af sæsonen.

28-årige Cam Brown, der lavede 46 point i 49 kampe for SønderjyskE i sidste sæson, er efter et kort ophold i Allsvenskan-klubben Troja-Ljungby blev løst fra sin kontrakt i Sverige, så han kan tiltræde med omgående virkning i SønderjyskE, hvor han kan komme i kamp, når papirarbejdet er kommet i orden.

Cheftræner Mario Simioni er begejstret for, at Cam Brown er tilbage i Frøs Arena.

– Vi er meget glade for, at Cam Brown nu vender tilbage til SønderjyskE. Han var en vigtig spiller for os i sidste sæson, hvor han lavede masser af mål og assists og desuden var flittigt brugt i vores powerplay. Nu får vi en af lederskikkelserne tilbage, og han kender klubben og holdkammeraterne så godt, at han kan gå ind og bidrage fra første dag i Frøs Arena.

– Vi kan mærke på Cam Brown, at han er meget glad og taknemlig for, at han har fået mulighed for at komme tilbage til Vojens, og vi glæder os til, at vi igen skal se ham i den lyseblå trøje, siger Mario Simioni.

Cam Brown ser frem til at komme på is igen i Frøs Arena, hvor han i modsætning til sidste sæson nu skal spille foran masser af tilskuere på den fantastiske hjemmebane i Vojens.

– Der var ingen tvivl, da Mario Simioni ringede. Hvis jeg skulle til Danmark, så er der kun ét sted, der er interessant, og det er SønderjyskE. Vi blev enige om detaljerne, og det er ganske enkelt fantastisk at være tilbage. Der er så mange velkendte ansigter på holdet og rundt omkring holdet.

– I sidste sæson prøvede jeg at spille foran 500 fans, og nu skal jeg endelig prøve at spille foran nogle flere. I kan slet ikke forestille jer, hvor meget jeg glæder mig over at være tilbage. Jeg kan slet ikke vente, til jeg kan komme i gang, siger Cam Brown.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke