én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sejren i Rødovre udløser to finaleagtige opgør

Annonce

SønderjyskE spillede sig op på andenpladsen to runder før slutningen af grundspillet. Uden at spille prangende fik SønderjyskE en snæver 2-1-sejr i hus hos Rødovre Mighty Bulls. Allerede fredag venter i næstsidste spillerunde lokalbraget imod Odense Bulldogs kl. 19.30 i Sydjysk Sparekasse Arena.

Ni udvisninger til de lyseblå gav svære arbejdsbetingelser for Mattias Pettersson i målet, men den svenske keeper holdt med 26 redninger Rødovre nede på et enkelt mål, som hjemmeholdet scorede på et af de ni powerplays. Over 17 minutter i undertal, og heraf 46 sekunder i tre med fem. Pettersson var endda tæt på at krone en flot kamp med en vild scoring, men svenskerens skud gik en halv meter forbi det tomme mål kort før tid, hvor Rødovre satsede med målmanden ude. Heldigvis holdt SønderjyskE-holdet stand, men det holdt hårdt efter en noget udisciplineret kamp imod et godt kæmpende hjemmehold.

– Vi dukkede slet ikke op i dag. Det er meget heldigt, at vi kommer afsted herfra med point. Det må være tegn på, at vi er godt hold, når vi alligevel ender med sejren Nu venter der en fed kamp imod Odense med masser af fans på lægterne, og så skal vi gerne have tre point, så vi kan få den andenplads, sagde Mathias Borring efter kampen til Metalligaen.tv.

Næsten halvdelen af kampen skulle afvikles, inden det første mål kom. Unge Mathias Kløve scorede åbningsmålet efter energisk forarbejde af Jacob Schmidt-Svejstrup. Rødovre fik udlignet inden anden pause var slut. Og så endte Oskar Drugge med at blive matchvinder, da han fik lusket en afslutning i mål i starten af tredje periode.

Nu venter der to finaleagtige opgør. Fredag kommer Odense på besøg med kampstart 19.30 (dørene åbner 17.30), og tirsdag kl. 19.00 gælder det opgøret imod Herning Blue Fox, som er den direkte rival i kampen om andenpladsen. SønderjyskE er et point foran, men Herning har en kamp tilgode. Uldjyderne spiller fredag i Esbjerg, og søndag kommer Rungsted Seier Capital på besøg.

Rødovre – SønderjyskE 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)
28.51 0-1 Mathias Kløve (Schmidt-Svejstrup)
35.12 1-1 Marcus Almquist (Rübenach) PP
42.08 1-2 Oskar Drugge (Tjernström)
Udv.: RMB 2×2, SE 9×2
Skud: 27-34
Tilskuere: 858

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke