Sejr i første testkamp

SønderjyskE spillede sæsonens første træningskamp tirsdag aften, hvor Odense Bulldogs blev besejret på egen is med 2-0.

Mange tilskuere havde denne regnfulde sommerdag valgt at tilbringe et par timer indenfor i Odenses ishockeytempel, og de kunne se en ganske fin test, hvor målene blev scoret i første periode. Dejligt var det også at mærke tilskuerne, og de omtrent 100 sønderjyder gav god lyd fra sig på lægterne.

Lynhurtige Mathias Borring Hansen gav gennem hele kampen Odense-holdet problemer med sin fart, og han var manden bag 1-0-målet. Mike Little stod for det flotte forarbejde til scoringen. Mike Szmatula stod for 2-0, da han erobrede en puck og flot scorede uassisteret. En rigtig fin debut og scoring til den nye mand. Man lagde også mærke til en anden ny i offensiven, Mathieu Foget, som havde mange fine aktioner. I fjerdekæden fik den unge duo, Jeppe Müller og Jonas Borring Hansen, spilletid på skift, og det slap de fint fra. Sidstnævnte er lillebror til Mathias Borring.

I anden periode kom Odense bedre med. SønderjyskE var ofte gæster i straffeboksen, men Patrick Galbraith holdt stand i SønderjyskE-målet, og kort før slutningen af midterperiode var Anders Biel tæt på at gøre det til 3-0, men Odense-keeperen reddede friløberen. Det havde også været lidt stik imod og spil og chancer.

Det var tydeligt at se, at begge hold kun havde været kortvarigt på is. I tredje periode blev spillet til tider meget rodet. Det kunne Galbraith dog være ligeglad med. Han lukkede ned og fik sit shutout.

Allerede på fredag kl. 19.30 gælder det næste test, når Esbjerg Energy er modstanderen hjemme i Frøs Arena. Husk, du skal hente din billet online, og der er ingen dørsalg til kampen. Sæsonkort og erhvervsklubkort har gratis adgang, mens entré ellers er 50 kr. Book din billet her:

Odense – SønderjyskE 0-2 (0-2, 0-0, 0-0)
0-1 Mathias Borring (Little)
0-2 Mike Szmatula