én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Schmidt-Svejstrup forlænger til 2026 med SønderjyskE

Annonce

Jacob Schmidt-Svejstrup var manden bag det afgørende mål i DM-finalen. Nu har forwarden sat sit navn på en ny kontrakt med SønderjyskE Ishockey frem til 2026.

Efter ti år i USA vendte Jacob Schmidt-Svejstrup sidste sommer tilbage til dansk ishockey, og i den første sæson med SønderjyskE vandt han både Danmarksmesterskabet og pokalturneringen. Den to-årige aftale, som han indgik sidste år, er nu forlænget med yderligere et år.

– Jeg er rigtig glad for at have skrevet ny kontrakt, og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte i den lyseblå trøje. Efter den foregående sæson ser jeg ikke mig selv spille andre steder i Danmark de næste par år, så da muligheden om forlængelse opstod, havde jeg egentligt ikke så meget at tænke over.

– Jeg trives godt i SønderjyskE og synes vi har en rigtig god danskerstamme, gode imports, et godt trænerteam og en rigtig god organisation, hvilket gjorde mit valg meget nemt. Jeg ser frem til at spille foran de bedste fans i Danmark og til at jagte flere mesterskaber, udtaler 26-årige Jacob Schmidt-Svejstrup.

Med syv mål i slutspillets 16 kampe var han blandt de målfarligste spillere i playoff. Det sidste af dem bliver husket for evigt – målet til 4-3, som tilbage i april sikrede SønderjyskE guldet i den sjette finalekamp imod Esbjerg Energy.

– Jacob er en ren vindertype, som hader at tabe. Han er totalt hårdtarbejdende, tackler ud og giver alt i nærkampene. Han har ofte den afgørende pasning eller scoring i de tætte opgør. Og så bidrager han også med sit gode humør i omklædningsrummet. En stærk ambassadør for SønderjyskE, siger direktør Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke