én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Så gik den ikke længere

Annonce

Sejrsstimen på hjemmebanen sluttede i aften, da SønderjyskE tabte 1-4 i Frøs Arena til Odense Bulldogs, som i slutminutterne scorede to gange i tomt mål.

Et skadesplaget SønderjyskE-hold løb panden mod muren. Især i overtal manglede kvaliteten i afslutningerne. Samtidig tog sønderjyden Frederik Dichow i Odense-målet også godt fra. Det startede ellers godt med masser af afslutninger på Dichow, men pludselig kom SønderjyskE bagud. Lidt symptomatisk for de misbrugte målchancer og manglerne i powerplay, så kom SønderjyskE’s mål i en undertalssituation, hvor Mike Little smart spillede pucken ud af zonen. Martin Eskildsen kom afsted i venstre side og klappede pucken ind ved venstre stolpe.

Det var Eskildsens 13. sæsonmål, og dermed er han oppe på siden af Yannick Vedel, Steffen Frank og Cam Brown. De to sidstnævnte var blandt de seks forwards, som sad over i dagens kamp. Trængslerne på forward-positionerne blev ikke bedre, da Mads Eller måtte udgå i slutningen af første periode. Eller blev sendt hårdt i banden af Odense-målscorer Oliver Anker Christensen, som måtte tidligt i bad. Odense var dog en tand skarpere i powerplay, og backen Martin Larsen fik alt let scoret til 2-1 i fynboernes favør. Det var stillingen efter første periode og helt indtil halvandet minut før tid, hvor Nicolaj Henriksen blev taget ud af målet.

I anden periode faldt intensiteten i kampen, og det tætteste SønderjyskE kom på en udligning i tredje periode var da Rasmus Lyø ramlede sammen med Dichow. Pucken blev slået i det tomme mål af Brendam Harms, men dommerne underkendte scoringen efter at have studeret video af episoden.

Blandt lyspunkterne var William Boysen, som var tilbage på isen efter en skadesperiode. Forhåbentlig er der snart flere spillere klar igen. Allerede tirsdag kl. 19.00 skal SønderjyskE på pointjagt i Frøs Arena igen. Duksene fra Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

SønderjyskE – Odense Bulldogs 1-4 (1-2 0-0 0-2)
06.10 0-1 Oliver Anker Christensen (Mitchell, Hansen)
09.57 1-1 Martin Eskildsen (Little, Lyø) SH
10.56 1-2 Martin Larsen (Sova, Ehlers) PP
58.30 1-3 Martin Larsen EN
58.57 1-4 Dale Mitchell (Dichow) EN
Game misc.: Oliver Anker Christensen, Odense
Udv.: SønderjyskE 2×2, Odense 4×2 + 1×5
Skud: 38-28 (16-9, 8-12, 14-7)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 8. August 14:00
  RFC
  Randers FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke