Så gik den ikke længere

Sejrsstimen på hjemmebanen sluttede i aften, da SønderjyskE tabte 1-4 i Frøs Arena til Odense Bulldogs, som i slutminutterne scorede to gange i tomt mål.

Et skadesplaget SønderjyskE-hold løb panden mod muren. Især i overtal manglede kvaliteten i afslutningerne. Samtidig tog sønderjyden Frederik Dichow i Odense-målet også godt fra. Det startede ellers godt med masser af afslutninger på Dichow, men pludselig kom SønderjyskE bagud. Lidt symptomatisk for de misbrugte målchancer og manglerne i powerplay, så kom SønderjyskE’s mål i en undertalssituation, hvor Mike Little smart spillede pucken ud af zonen. Martin Eskildsen kom afsted i venstre side og klappede pucken ind ved venstre stolpe.

Det var Eskildsens 13. sæsonmål, og dermed er han oppe på siden af Yannick Vedel, Steffen Frank og Cam Brown. De to sidstnævnte var blandt de seks forwards, som sad over i dagens kamp. Trængslerne på forward-positionerne blev ikke bedre, da Mads Eller måtte udgå i slutningen af første periode. Eller blev sendt hårdt i banden af Odense-målscorer Oliver Anker Christensen, som måtte tidligt i bad. Odense var dog en tand skarpere i powerplay, og backen Martin Larsen fik alt let scoret til 2-1 i fynboernes favør. Det var stillingen efter første periode og helt indtil halvandet minut før tid, hvor Nicolaj Henriksen blev taget ud af målet.

I anden periode faldt intensiteten i kampen, og det tætteste SønderjyskE kom på en udligning i tredje periode var da Rasmus Lyø ramlede sammen med Dichow. Pucken blev slået i det tomme mål af Brendam Harms, men dommerne underkendte scoringen efter at have studeret video af episoden.

Blandt lyspunkterne var William Boysen, som var tilbage på isen efter en skadesperiode. Forhåbentlig er der snart flere spillere klar igen. Allerede tirsdag kl. 19.00 skal SønderjyskE på pointjagt i Frøs Arena igen. Duksene fra Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

SønderjyskE – Odense Bulldogs 1-4 (1-2 0-0 0-2)
06.10 0-1 Oliver Anker Christensen (Mitchell, Hansen)
09.57 1-1 Martin Eskildsen (Little, Lyø) SH
10.56 1-2 Martin Larsen (Sova, Ehlers) PP
58.30 1-3 Martin Larsen EN
58.57 1-4 Dale Mitchell (Dichow) EN
Game misc.: Oliver Anker Christensen, Odense
Udv.: SønderjyskE 2×2, Odense 4×2 + 1×5