én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Røde lamper og dejlig stemning til Ladies Night

Annonce

Til hjemmekampen mod Esbjerg forrige fredag afviklede SønderjyskE med stor succes Ladies Night, hvor 170 feststemte kvinder deltog. En vellykket aften, som tåler en gentagelse.

Classique Wine Loungen i Frøs Arena var fyldt godt op med kvinder og stande. Der blev serveret dejlig tapas fra Æ Køkken og holdt foredrag af Zerius, der med Nete Kaasen havde sørget for både foredragsholder og konferencier. Arrangementet blev afsluttet med lokalbraget mod Esbjerg. En kamp, som SønderjyskE vandt 7-0, og kvinderne fra Ladies Night bragte den gode stemning fra loungen med ind til kampen, hvor de sad sammen.

– Det var en rigtig hyggelig aften med en dejlig stemning. En stor tak til Nete Kaasen og de mange virksomheder, som bakkede op. Og ikke mindst de mange deltagere, som sørgede for, at hyggen og den gode stemning var i højsædet, både i loungen og inde i arenaen, hvor der også blev festet igennem, udtaler Vibeke Skov fra SønderjyskE.

De røde lamper blev tidligt tændt. Alle billetter til arrangementet blev nemlig revet væk allerede under earlybird-tilbuddet, og Vibeke Skov fortæller, at man i SønderjyskE vil arbejde på en gentagelse af Ladies Night.

En af de virksomheder som bakkede op om arrangementet var Happy Hunting, som havde en stand og var goodiebag-sponsor.

– Det var oplagt for os, at vi skulle deltage og være goodiebag-sponsor ved Ladies Night. Det var et hyggeligt arrangement, hvor vi jo mødte mange kvinder, som jo lige netop er vores målgruppe, udtaler Anita Friis Falkenberg fra Happy Hunting.

Der var også stande fra Lohmann, Christina Friis Keramik, Smith & Køster, Classique Wine, Søster Selvsving og Dronning Dorotheas Badstue.

En stor tak til goodiebag-sponsorerne Circle K, Ecooking, Frøken Kindrød, nicolaisen, Jacobs Douwe Egberts, Nordthy, Happy Hunting, Crazy Daisy. Også stor tak til præmiesponsorerne Dronning Dorotheas Badstue, Bering, Happy Hunting, DSV, Kosmorama Haderslev.

Fotos: Svend-Erik Boysen

  

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke