én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rasmussen: CHL er en gave til landsdelen

Annonce

Som regerende Continental Cup-mestre er SønderjyskE for tredje gang i historien kvalificeret til Europas fineste ishockeyturnering, Champions Hockey League. Læs her direktør Klaus Rasmussens tanker, inden det går løs på torsdag og lørdag i Frøs Arena.

CHL er en gave til landsdelen

Velkommen til Champions Hockey League i Vojens.

Vi er altid glade, stolte og ydmyge, når vi inviterer til ishockey i Frøs Arena, men denne gang er det endnu mere særligt end tidligere.

Hvor har vi – i hele samfundet – været meget igennem under Covid19-pandemien, og selv om det stadig er en lumsk virus, som vi endnu ikke helt har besejret, er vi nu kommet så langt, at vi kan arrangere store indendørs begivenheder, og vi kan rejse ud og vise SønderjyskE-flaget i Europa. Derfor er det med ekstra stor glæde, at vi denne gang spiller Champions Hockey League.

Det er vores triumf i Continental Cup i januar 2020, der gør, at vi nu står i Europas fineste klubturnering, og vi er dybt taknemlige for, at vi får lov til at vise os frem på denne scene. Covid19 aflyste som bekendt turneringen sidste år, men heldigvis er vi med i turneringen som forsvarende Continental Cup-vinder, selv om triumfen ligger længere end halvandet år tilbage.

Med stor hjælp fra vores sponsorer og fans har vi holdt skindet på næsen og har spillet videre, selv om det – indrømmet – har været en noget flad fornemmelse, når det i størstedelen af perioden har været uden opbakning i arenaen. Vi har altid værdsat den opbakning, der har været til SønderjyskE, uanset om vi har spillet hjemme eller ude – også i Europa – men det giver endnu mere glæde og stolthed, når vi nu ser, hvordan arenaerne er begyndt at blive fyldt op igen.

Derfor er denne Champions Hockey League også en gave til fansene og sponsorerne. Ja, til hele landsdelen. Det er for mig et symbol på, at vi sammen er gået igennem den værste storm, og vi står her alle sammen endnu. Det blæser stadig, men vindene bliver mere og mere positive, og nu kan vi begynde at være fælles om de hockeyoplevelser, som har været alt for langt væk i alt for lang tid.

Jeg håber, at vi får nogle gode oplevelser sammen i Champions Hockey League. Vi får det svært, men vi har før lavet gode resultatet baseret på hårdt arbejde og sammenhold. Forhåbentligt kan vi overraske nogle gange undervejs – og allerhelst her i Frøs Arena, for I har virkelig fortjent at få noget igen for den støtte, vi har oplevet i de svære tider.

Rigtig god kamp.

Klaus Rasmussen

___________________

SønderjyskE møder i Frøs Arena torsdag den 26. august kl. 20.15 Red Bull Munich og lørdag den 28. august kl. 17.45 gæster de schweiziske mestre fra EV Zug det sønderjyske ishockeymekka. I oktober venter de svenske sølvvindere fra Rögle Ängelholm. Billetsalget til de første to kampe:

SønderjyskE – Red Bull Munich 26/8 kl. 20.15
https://billetto.dk/e/sonderjyske-red-bull-munchen-billetter-560599

SønderjyskE – EV Zug 28/8 kl. 17.45
https://billetto.dk/e/sonderjyske-ev-zug-billetter-560660

Husk gyldigt Coronapas til kampene
Dørene åbner 1 time før kampstart.  Ved indgangen vil der være krav om forevisning af gyldigt Coronapas (børn og unge under 16 år er fritaget). Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Mundbind er ikke længere et krav. Vi har til kampene plads til 2.600 siddende tilskuere, og nogle af pladserne er klaptstole.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke