én landsdel
ét sammenhold

Annonce

R-Connect A/S forlænger som hovedsponsor i SønderjyskE Ishockey

Annonce

R-Connect A/S har forlænget sit hovedsponsorat i SønderjyskE Ishockey med endnu to sæsoner.

Det er i svære tider, det handler om at stå sammen, og R-Connect A/S har virkelig været en stor støtte for SønderjyskE Ishockey i de seneste sæsoner, og den ubetingede opbakning fortsætter nu på uformindsket styrke.

R-Connect A/S har været hovedsponsor i SønderjyskE Ishockey siden sommeren 2019 og har fået de to første sæsoner delvist spoleret af Covid19-pandemien, men Rødekro-virksomheden har nu forlænget sit hovedsponsorat, så det løber frem til sommeren 2023.

Salgschef i SønderjyskE, Jesper Danielsen, er dybt taknemlig for opbakningen, der giver et godt fundament for de kommende sæsoner.

– R-Connect A/S kom ind som hovedsponsor i den sæson, hvor Covid-19 stoppede turneringen brat, og den efterfølgende sæson var uden tilskuere på lægterne, så de har slet ikke fået den eksponering, vi havde forventet. Alligevel har de uden tøven og midt under pandemien tilkendegivet, at de ville fortsætte hovedsponsoratet, og det gør mig ærligt talt varm om hjertet.

– Nu har vi lavet en ny toårig aftale, og det glæder mig, at R-Connect A/S fortsat står bag SønderjyskE Ishockey på uformindsket styrke, og jeg glæder mig til, at vi nu ser ind i en sæson, hvor vores hjemmebane, Frøs Arena, igen kommer til at ligne sig selv, så R-Connect A/S får den kredit og opmærksomhed, de har fortjent med den flotte opbakning. Deres hovedsponsorat er en vigtig grundsten for de kommende sæsoner, og forhåbentligt skal vi sammen fejre gode resultater i de kommende år, siger Jesper Danielsen.

Hos R-Connect A/S har adm. direktør Rasmus Johansen nydt samarbejdet med SønderjyskE Ishockey, og han glæder sig til flere gode oplevelser sammen med sønderjyderne i Frøs Arena i de kommende sæsoner.

– Det har været nogle specielle sæsoner at være hovedsponsor i, men for os handler om det om, at vi gerne vil bakke op om klubben. Det er nemt at bakke op, når tingene går godt og flyver afsted, men for os er det endnu vigtigere at være der i svære tider.

– Vi har trods de ydre omstændigheder, som vi ikke kan gøre noget ved, været meget glade for samarbejdet med SønderjyskE Ishockey, og vi glæder os til de kommende sæsoner, som forhåbentligt bliver mere normale, så vi igen kan få en festlig ramme ved hjemmekampene. Holdet har i svære tider lavet gode resultater og skaffet pokaler til Sønderjylland, og vi håber, at de kommende sæsoner også bliver succesrige, og hos R-Connect A/S glæder vi os til at bakke op om holdet, når det igen går løs efter sommerferien, siger Rasmus Johansen.

R-Connect A/S er en virksomhed i Rødekro, der beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver indenfor kabel- og satellit-tv samt mobil- og telekommunikation.

Læs mere om vores hovedsponsor her: www.r-connect.dk

Foto: Steffen Frank og Rasmus Johansen fra R-Connect A/S markerer, at de begge har forlænget med to år i SønderjyskE Ishockey.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke