én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Pokalfighter tager ny sæson i det lyseblå mål

Annonce

Pokalfighter tager ny sæson i det lyseblå mål

Eventyret fortsætter for den svenske supermålmand, der netop har underskrevet en kontrakt med pokalmestrene og DM-finalisterne i SønderjyskE.

Han kom med dags varsel til Final4, han så, han spillede, han sejrede, han vandt alle hjerter, og rejste så hjem til familien og det civile job i Sverige. Efter en uges tid var Mattias Pettersson tilbage i Danmark på en kontrakt for resten af indeværende sæson.
De festlige og medlevende fans i Sydjysk Sparekasse Arena tog imod ham med åbne arme, og har efterfølgende kvitteret flere gange med kåring af Mattias Pettersson som Man of the Match.

Nu har den meget populære og sympatiske svensker underskrevet en ny kontakt med SønderjyskE. Denne gang for den kommende sæson 2024-2025, og adm. direktør Klaus Rasmussen kan ikke få armene ned igen:
– Mattias Pettersson har en stor aktie i de flotte resultater siden Final4 triumfen i januar. Han er bare en personlighed og et utroligt sympatisk menneske, der smed alt hvad han havde i hænderne med dags varsel, siger Klaus Rasmussen, og fortsætter:

– Han gjorde det som bekendt fremragende, og blev også fortjent kåret som Metal Liga Pokalfighter 2023/24. Han er en meget stabil målmand, og den ro, han udstråler, forplanter sig også til holdet foran ham. Vi var aldrig i tvivl om, at vi skulle gøre hvad vi kunne for at forlænge med ham. Heldigvis blev vi også hurtigt enige om at fortsætte samarbejdet, og vi har dermed en meget vigtig brik på plads til holdkortet i den kommende sæson, fastslår Klaus Rasmussen.

Mattias Pettersson er også glad for kontraktforlængelsen med SønderjyskE:
– Det er rigtig dejligt, at det hele kan fortsætte i den nye sæson, og jeg vil også gerne røbe at det heller ikke var en svær beslutning at træffe. Jeg trives i klubben, med holdet og de fantastiske fans. Alt her kører top professionelt, og alle har taget hånd om mig fra første dag. Jeg føler mig virkelig velkommen her. Vi har de bedste faciliteter, og teamet omkring holdet og hele organisationen er utroligt hjælpsomme, siger Mattias Pettersson, og sender samtidig en varm hilsen til de lyseblå fans:

– Vi har fuldstændig fantastiske fans i SønderjyskE. De bakker op, og skaber fest og stemning om alle kampene i Sydjysk Sparekasse Arena. Og så er det virkelig en oplevelse at se så mange, der stiller op bag holdet, når vi spiller på udebane. Det har stor betydning for os og bare vildt imponerende, slutter Mattias Pettersson.

Fakta
Mattias Pettersson, 33, har i de seneste sæsoner, ud over to sæsoner i norsk ishockey, spillet i flere Hockey Allsvenskan klubber samt en enkelt sæson i SHL.
I Metal Ligaens Grundspil har han stået med en redningsprocent på 93,30% og i DM slutspillet har han indtil videre leveret en redningsprocent på 91,99%.
Kontrakten er gældende for den kommende sæson 2024-2025.

Foto: Søren Thorsen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke