Pointstimen fortsatte i overtidsnederlag

SønderjyskE fik også point i sæsonens tredje kamp i Metal Ligaen, men ligesom i første spillerunde i Herning, så blev det til et nederlag efter overtid. Rungsted Seier Capital vandt 3-2 på et mål fire minutter inde i overtiden.

SønderjyskE-mandskabet spillede efter en lidt sløv start på kampen en rigtig fin udekamp, men hjemmeholdet lavede to mål i powerplay og var skarpest i spil tre mod tre i overtiden. Generelt kunne skarpheden godt have været bedre hos de lyseblå, som leverede en god arbejdsindsats.

Nikolaj Krag var blevet syg og sad over sammen med Daniel Kønig. Det gav fire angrebskæder og tre backpar. Nicolaj Henriksen spillede en ganske solid kamp og var lidt uheldig på begge Rungsteds powerplay-mål. Det andet blev sat ind via en SønderjyskE-stav og efterlod Henriksen prisgivet. Inden da havde Mathias Borring sørget for 1-1-målet i anden periode og Gabriel Desjardins for 2-1 i starten af tredje periode. Desværre holdt føringen kun få minutter. Borrings mål blev sat ind i undertal, hvor den unge forward slap fri og scorede sit første mål i to sæsoner. Desjardins viste fin målnæse, da han tæt under mål slog en løs puck i kassen. Mens hjemmeholdet havde fire powerplays, så fik SønderjyskE blot muligheden i overtal en enkelt gang.

Efter tre kampe – heraf to på udebane – har SønderjyskE nu fem point. Fredag den 15. september er der igen ishockey i Vojens og point på spil. Der er kampstart kl. 19.30 i Frøs Arena, når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg.

Rungsted – SønderjyskE 3-2 OT (0-0, 1-1, 1-1, 1-0)
21.10 1-0 Matthias Asperup (Wahlgren, Jensen) PP
31.45 1-1 Mathias Borring (Tjernström, D.Galbraith) SH
41.16 1-2 Gabriel Desjardins (Spencer, Ahlberg)
43.54 2-2 Jack Jacome (Andersen, Setkov) PP
63.54 3-2 Jack Jacome (Jensen)
Udv.: RSC 3×2, SE 6×2
Skud: 19-19