én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Pausen er forbi – tirsdag aften er der atter point på spil når turen går til Aalborg

Annonce

Landsholdspausen er forbi og nu skal kamptrøjerne atter findes frem, for tirsdag aften spiller SønderjyskE på udebane imod Aalborg Pirates, hvor der er vigtige point på spil i kampen om både en top 4 placering, samt ikke mindst andenpladsen i tabellen.

Inden pausen hentede et brandvarmt SønderjyskE mandskab hele 11 sejre i træk, bla. en 10-0 sejr over morgendagens værter fra Aalborg – den sejr er dog pakket væk i kassen med “glemte ting” for den kan SønderjyskE spillerne og cheftræner Anders Førster ikke længere bruges til noget  – landsholdspausen blev også brugt på nogle tiltrængte fridage, men nu er arbejdstøjet atter fundet frem.

– Vi nød allesammen nogle dejlige fridage efter sejren over Rødovre, men onsdag morgen mødte vi ind igen og siden da har vi trænet helt som vi plejer.
Sejren over Aalborg er forlængst gået i glemmebogen, for den kan vi ikke længere bruge til noget.
I morgen er en helt ny kamp, hvor Aalborg vil være sulten efter revanche – så for os gælder det sædvanen tro om at holde os til vores egen gameplan og gøre de ting som vi er bedst til. Vi skal arbejde stenhårdt samtlige 60 minutter og så skal alle fire kæder møde op.
Naturligvis vil vi gerne så højt op i tabellen som muligt, men for os er det vigtigst lige nu at yde vores bedste og så tage en kamp af gangen – så ser vi hvor langt det rækker – spillerne virker top motiveret, så jeg har en god fornemmelse lyder det fra Anders Førster.

Kampen i Aalborg spilles tirsdag aften og kan følges på metalligaen.tv, hvis ikke man tager med til Nordjylland.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke