én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Patrick Galbraith bliver ny General Manager i VIK

Annonce

Den karismatiske og populære ishockeyprofil har fået fremtiden på plads som ny General Manager i Vojens Ishockey Klub d. 1. maj 2024. Det meddeler VIK i en pressemeddelelse.

Når den igangværende ishockeysæson fløjtes af om et par måneder, er det samtidigt også begyndelsen på en helt ny tilværelse på det arbejdsmæssige område for Patrick Galbraith.
Den aktive ishockeykarriere og målmandsudstyret lægges på hylden til fordel for jobbet som ny General Manager i barndomsklubben, Vojens Ishockey Klub (VIK).
Der skiftes arbejdsplads, men arbejdsstedet flyttes bare få meter i Sydjysk Sparekasse Arena til klublokaler og kontor i VIK.

VIK har gennem de senere år under Casper Stockfisch ledelse fået styrket det sportslige setup, så det i dag er et af Danmarks bedste talentmiljøer inden for ishockey. Med ansættelsen af en General Manager ønsker VIK at styrke organisationen, således der fremover også skabes et professionelt miljø omkring klubbens øvrige arbejder – dette bliver en af opgaverne for VIK´s nye General Manager.

Patrick Galbraith er glad for, at han kan fortsætte med at arbejde i ishockeysporten og i hjerteklubben, hvor alting startede:

– Det er en fantastisk følelse at jeg har fået muligheden for at fortsætte i samme miljø, og endda samme kultur, som jeg er vokset i.
Jeg er yderst taknemmelig for den mulighed der har præsenteret sig og det er derfor en opgave jeg glæder mig utroligt meget til at varetage. Med en ydmyg, men ambitiøs tilgang, ønsker jeg at vi kan løfte klubbens bredde, fællesskab og talentudvikling yderligere, udtaler Patrick Galbraith.

Hos VIK udtrykkes der stor glæde over aftalen.

– Bestyrelsen er utrolig glade for at Patrick har takket ja til jobbet. Det har været vigtigt for bestyrelsen, at finde en kompetent person til at varetage jobbet som General Manager, og vi ser at Patrick både har sportslige ambitioner, en stor indsigt i dansk ishockey og samtidig en teoretisk ballast for at kunne føre klubben videre og indfri klubbens ambitioner, siger VIK-formand Brian Ahrenkiel.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke