Paddy og Co. sejrer i hundehuset

SønderjyskE vandt tirsdagens svære udekamp hos Odense Bulldogs med 5-2. En stærk kamp af Patrick Galbraith i målet, og så kom Cam Spiro igen på måltavlen.

SønderjyskE har været svingende på udebane denne sæson, men i aften var der ingen slinger i valsen. Med en rigtig god udekamp kom tre vigtige point i hus. Og det selvom SønderjyskE fik lidt mange udvisninger, men alle seks gange sønderjyderne var i undertal, blev fynboerne holdt fra scoringer.

SønderjyskE startede forrygende, og efter Odense-målet var belejret for en stund dukkede Nikolaj Krag op og scorede kampen første mål for de sortblusede gæster. Det blev 2-0 efter endnu en god omgang forechecking. Mike Little fik pucken på vej ind i zonen og hamrede den ind ved venstre stolpe.

I Odense-målet har Stefanos Lekkas været stærkt spillende denne sæson, men han så uheldig ud i anden periode, da SønderjyskE fik scoret til 3-0 i undertal. Charlie Combs sneg sig ind på Lekkas bag målet, og så snød den ene amerikaner den anden en puckerobring og scoring i et totalt tomt mål.

Odense slog tilbage med en reducering, men akkurat ligesom i fredags, hvor kampen var på vippen, gav en scoring fra den nye mand, Cam Spiro, ro på inden tredje periode. Spiro var hurtig over en returpuck og dermed 1-4 på måltavlen. I tredje periode kom Odense aldrig helt tæt på at gøre det spændende. Godt nok fik værterne reduceret bag en meget velspillende Galbraith, men i slutfasen scorede Valdemar Ahlberg i tomt mål til slutresultatet.

Efter sejre mod et par af de andre top fire-hold – i fredags mod Aalborg Pirates og i aften mod Odense Bulldogs – venter der et dobbeltopgør mod Herning Blue Fox, som på førstepladsen er blot tre point foran SønderjyskE. Fredag kl. 20.00 spiller de to tophold i Frøs Arena i Vojens, og lørdag er der ”returkamp” i Herning.