én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Online auktion: Byd på unikke Final 4 trøjer

Annonce

Fra i dag, mandag, og frem til onsdag aften er de specialdesignede Final 4 trøjer under hammeren. Med få undtagelser har de alle været i brug i kamp og er naturligvis udstyret med en autograf fra den spiller, der har knoklet og kæmpet i hver af trøjerne.

Det kræver en gratis bruger på sitet at kunne afgive sit bud på en auktion. Den oprettes let lige her. Har du allerede en bruger, logger du ind samme sted og kan derefter frit afgive bud på trøjerne. Se hvilke trøjer der er til auktion her.

Buddene starter helt nede fra blot 1 kr. og skal forhøjes med minimum 25 kr. pr. gang. Når du afgiver et bud, registreres det som det beløb, du maksimalt er villig til at betale. Det vil sige, at er der et eksisterende bud på 100 kr., og du skriver 300 kr., vil buddet i første omgang kun gå til 125 kr., men såfremt en anden byder over dette, vil siden automatisk forhøje dit bud, indtil din grænse på 300 kr. er nået.

Auktionerne slutter forskudt med fem minutters mellemrum og forlænges automatisk, hvis der afgives et nyt bud inden for de sidste fem minutter.

Betaling sker hurtigst muligt efter auktionens afslutning via MobilePay til 66763. Det er vigtigt, at du, i forbindelse med overførslen, angiver det trøjenummer, du har købt.

Købte trøjer kan afhentes på Sønderjysk Elitesports hovekontor i Vojens på Stadionparken 7. De kan afhentes til og med uge 22 mandag – torsdag fra 9:00-15:00 og fredag fra 9:00-14:00. Vær dog opmærksom på at kontoret har lukket fredag den 19. maj. Afhentning bedes varsles senest dagen inden til cdj@soenderjyske.dk.

Bemærk:

Flg. trøjer var ikke i spil under Final 4 og er altså derfor ikke game worn:

1 Reserve, 3 Kløve, 6 Reserve, 7 Lyø, 27 M. Borring og 92 Spiro.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  Sønderjyske
  VS
  Silkeborg IF
  SIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 4. Juni
  SJE
  Sønderjyske
  3
  :
  2
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke