O’Donnell debuterede med scoring i OT-kamp i Herning

SønderjyskE tabte 2-3 efter overtid tirsdag aften hos Herning Blue Fox. Shawn O’Donnell spillede sin første kamp for SønderjyskE, og han markerede sig med et fint powerplay-mål. En tæt testkamp, hvor SønderjyskE måtte slide hårdt for at komme til afslutninger.

På positiv-siden var powerplayet. Rasmus Lyø sørgede for 1-0-målet i overtal, da han flyttede pucken frem og tilbage med back-kollega Anton Öhman. Lyøs hårde skud fra kanten af faceoff-cirklen snød svenske Emil Kruse i Herning-målet. Føringen var intakt indtil slutningen af anden periode, hvor Herning pressede godt på. Skudstatistikken tippede stille og roligt Hernings vej. Patrick Galbraith leverede flere gode redninger, men da Hernings Petter Hansson i spil fire mod fire pludselig kom fri i slottet var sønderjyden prisgivet. William Boysen havde en god mulighed for at bringe SønderjyskE foran igen, men Kruse reddede flot med gribehandsken.

Herning kom i stedet på 2-1 i starten af tredje periode, men med fem minutter tilbage kom SønderjyskE i overtal. Pucken blev flyttet godt rundt, og den var flere gange på O’Donnells stav, inden han med stor kølighed fik pucken listet ind ved højre stolpe. Målet gav SønderjyskE lidt medvind, og Yannick Vedel havde en god mulighed for at score sejrsmålet, men de to mandskaber måtte ud i overtid. Her fik SønderjyskE muligheden for at afgøre det hele i powerplay, og for første gang i kampen lynede overtallet ikke i løbet af et to minutter langt overtal. I alt havde SønderjyskE fire powerplays, mens Herning havde fem uden at score.

Special teams havde altså en fin aften set med lyseblå briller. I spillet fem mod fem havde hjemmeholdet dog overtaget, og derfor var det heller ikke helt ufortjent, at værterne løb med sejren i det 63. minut. Inden da havde Mike Little ramt stolpen, så det var tæt. Cheftræner Mario Simioni måtte se bort fra Nicolaj Henriksen, Martin Eskildsen og Mathias Borring.

Allerede på fredag, den 20. august kl. 19.00, venter den sidste test, når Odense Bulldogs kommer på besøg i Frøs Arena. Du kan bestille din adgangsbillet her:

Herning Blue Fox – SønderjyskE 3-2 OT (0-1, 1-0, 1-1)
10.03 0-1 Rasmus Lyø (Öhman) PP
36.45 1-1 Petter Hansson (Bau, Nielsen)
41.24 2-1 Miska Humaloja (Poulsen, Madsen)
55.35 2-2 Shawn O’Donnell (Little, Boysen) PP
62.32 3-2 Joachim Linnet (Christensen, Vilstrup)
Udv.: HBF 7×2, SE 8×2
Skud: 29-17