én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny femårig Royal aftale til SønderjyskE

Annonce

De ishockeyglade sønderjyder kan fortsat se frem til at skåle i velskænket Royal fadøl fra Unibrew.

SønderjyskE Ishockey, som har hjemsted i Frøs Arena i Vojens, har forlænget den hidtidige femårige samarbejdsaftale med bryggerigiganten, og adm. direktør Klaus B. Rasmussen tøver ikke med at kalde aftalen en hjørnesten for klubben:

– Vi er utroligt stolte af aftalen med Unibrew, som har været bryggerileverandør, siden vi slog dørene op til Danmarks flotteste isarena i januar 2011. Den femårige forlængelse af samarbejdsaftalen sender samtidigt også et klokkeklart signal om to parter, som har været, og er, meget tilfredse med samarbejdet, siger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Arenaens 4.000 liter store tankanlæg er gennem årene blev brugt flittigt af gæsterne. Faktisk løber der omkring 3.000 liter igennem hanerne til en nytårs- eller finalekamp. Men i 2020 må vi også konstatere, at der ikke har været åbnet for alle fadølshanerne. Midt i en stor og svær krisetid tøvede Unibrew alligevel ikke et sekund med at forlænge vores samarbejdsaftale. Det er høj klasse og understreger endnu engang det gode match. Unibrew er – og har altid været – dygtige til at aktivere deres sponsorat med events og aktiviteter ind mod de trofaste fans og sponsorer, og det glæder vi os til igen skal blive en realitet, når vi sammen er kommet godt igennem Corona-krisen, fastslår Klaus B. Rasmussen.

– Vi er ultra glade for, via det forlængede sponsorat, at fortsætte den fantastiske rejse med Sønderjyske Ishockey, og vi er stolte af at være en væsentlig del af det efterhånden langvarige og rigtig positive samarbejde som bryggerileverandør, udtaler Peter Jørgensen fra Royal Unibrew A/S.

– Samarbejdet med ledelsen, de meget dygtige og engagerede medarbejdere i administrationen og de mange frivillige hjælpere er en fornøjelse, og det er også en meget vigtig del af et sådant samarbejde. Nu ser vi frem til igen at kreere nye, spændende tiltag sammen med SønderjyskE, når vi snart får normale tilstande igen. Vi glæder os rigtig meget over vores nye aftale, siger Peter Jørgensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Mandag D. 28. Juni 14:00
  BIF
  Brøndby IF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 24. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke