én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny billet til Champions Hockey League vækker glæde

Annonce

Stor var skuffelsen hos SønderjyskE, da Champions Hockey League blev aflyst denne sæson som følge af Covid-19, men når turneringen afvikles næste sæson er sønderjyderne igen med.

Champions Hockey League har meddelt, at SønderjyskE som forsvarende Continental Cup-mestre er kvalificeret til Europas fineste klubturnering 2021/22. Det sker, da både CHL og Continental Cup blev aflyst denne sæson. Billetten til næste års turnering vækker glæde hos SønderjyskE’s admin. direktør, Klaus B. Rasmussen.

– Vi havde glædet os til at vise os frem i Champions Hockey League, efter vi kvalificerede os gennem sejren i Continental Cup, men det blev – som meget andet – aflyst på grund af pandemien. Derfor glæder det os utroligt meget, at vi nu har fået vished om, at vores kvalifikation nu er blevet skubbet til 2021/22-sæsonen, siger Klaus B. Rasmussen.

Forhåbentlig kan den gode nyhed deles med omverdenen i en tid, hvor alle hungrer efter godt nyt og gode oplevelser. Og det må man sige er tilfældet her, hvor der venter modstand fra allerøverste ishockeyhylde.

– Hvis vi skal se lyst på det – og det er vi nødt til i en tid som denne – så betyder det forhåbentligt og formentligt, at vi kommer til at spille Champions Hockey League foran vores fantastisk fans i Frøs Arena engang i efteråret, og det vil vi virkelig se frem til. Vi glæder os meget til at få vores fans, sponsorer og frivillige tilbage i hallen, og de har om nogen fortjent den oplevelse, som det er, når vi spiller Champions Hockey League, siger han.

SønderjyskE kan også glæder sig over deltagelse i DM-semifinalerne, som starter op på tirsdag. SønderjyskE møder her enten Rungsted Seier Capital eller Aalborg Pirates.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Onsdag D. 27. Oktober 19:45
  AGF
  AGF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober
  FCM
  FC Midtjylland
  3
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke