én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nu gælder det – DM-finalerne skydes igang fredag aften

Annonce

Om ca. 24 timer er ventetiden forbi og DM-finalerne skydes igang – modstanderen er som bekendt lokalrivalerne fra Esbjerg Energy og vi kan se frem til nogle intense dramatiske og ikke mindst fysiske opgør.

SønderjyskE har vundet fire af grundspillets første seks opgør og tabt en enkelt overtidsafgørelse i Esbjerg, men alt det er fortid og skudt i glemmebogen nu – for nu tages der hul på en helt ny turnering.

– Alt hvad der hedder grundspil osv, er lagt bag os for det kan vi ikke bruge til noget nu – det er en helt anden slags ishockey der spilles i playoff – her er der ikke plads til fedtspilleri for det er kun sejre der tæller lyder det fra Assistenttræner Casper Stockfisch efter torsdagens formiddags træning.

Bølgerne går allerede højt på de socialemedier imellem klubbernes fans, men de er ikke helt nået ned på de to træneres kontor.

– Ja du må undskylde, men det har hverken jeg eller Anders (Førster red.) fået med. Siden det lå fast at det blev Esbjerg der blev vores modstander, har vi befundet os i en lille lukket bobbel og lukket alt andet ude.
Der er meget video der skal gennemgås osv.
Jeg synes Esbjerg har gjort det rigtigt godt og sendt grundspilsvinderne ud.
Det bliver nogle intense og tætte kampe, for det er to hold som vil kæmpe om hver eneste centimeter på isen – det bliver med garanti en fysisk affære og jeg tror vinderen af serien bliver dem der vil det mest.
Jeg synes vi er blevet bedre og bedre som playoff er skredet frem. For os gælder det som til alle andre kampe om at holde os til vores egen gameplan og så skal samtlige fire kæder leverer en 100 % indsats i hvert eneste skift i hele serien.
Kan vi det, så tror jeg også at vi har en god chance for at stå med Prins Henriks cup til sidst, men som altid, så er det en kamp af gangen og så ser vi hvad det rækker til slutter Casper Stockfisch af.

Den første DM-finale sættes igang Kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 18.00 ( for sæsonkortholdere kl. 17.45)

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke