én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nu bliver det alvor – fredag skydes playoff igang med et lokalderby imod Esbjerg Energy

Annonce

Fredag aften bliver det alvor, for nu sker det som vi alle har glædet os til siden at træningskampene startede tidligt i august – slutspillet starter og så endda imod ærkerivalerne fra Esbjerg Energy.

Grundspillet har budt på både op- og nedture, men heldigvis sluttede det med en flot kamp imod Rødovre Mighty Bulls, hvor det primære var at leverer en rigtig god indsats – det mål lykkedes til fulde og man så et sprudlende SønderjyskE, der trods en stor føring ikke slog op i banen og endte med at få sendt hele 68 skud på mål, men en velspillende William Rørth i Rødovre målet tog godt fra – faktisk lykkedes det SønderjyskE at få sendt hele 132 skud mod mål (68 ramte indenfor målrammen, 26 blokerede Rødovre og 38 røg forbi målrammen), men sejren og tre point kom i hus via en 7-1 sejr.

– Jeg ved godt at det lyder forkert, men det bedste ved kampen i tirsdags var sådan set ikke at vi vandt den, men at vi leverede 60 minutters god ishockey. Jeg er godt klar over at næste opgave er ikke kun ét skridt, men mange skridt opad – det var bare vigtigt for os at få sluttet grundspillet af med en rigtig god kamp, så at vi kan gå ind til det kommende playoff med en god fornemmelse i ryggen, lyder det fra SønderjyskEs svenske center Max Tjernström, der i øvrigt vandt hele 23 ud af 25 faceoffs.

Men nu gælder det de kommende DM kvartfinalekampe imod Esbjerg Energy, og dem ser både holdet og Max Tjernström frem til

Det bliver både sjovt, spændende og samtidigt en hård serie. Det er et lokalderby. Der er mange følelser på spil imellem klubberne og byerne.
Allerede da vi spillede træningskamp imod dem, fornemmede man at de her kampe var noget særligt. Nu har vi mødt dem i grundspillet flere gang og der har været en fantastisk stemning i Arenaerne i både Vojens og Esbjerg, så jeg kan næsten ikke engang forestille mig hvordan at det vil være til et slutspil, så jeg glæder mig virkeligt til det her. Det bliver helt sikkert en tæt serie, men både jeg og de andre på holdet går ind til både kampen i morgen samt resten af serien med en god fornemmelse
, slutter Max Tjernström af.

Kampen i Esbjerg spilles kl. 19.00 og er man ikke med i Granly Hockey Arena, så kan man følge opgøret på TV2 play – på søndag spilles kamp 2 i Frøs Arena ligeledes kl. 19.00. Kamp tre spilles ondag i Esbjerg, og fredag den 17. marts kl. 19.00 spilles kamp fire i Vojens.

Billetter til hjemmekampene køber du her:
https://shop-ishockey.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. April 15:30
  VB
  Vejle Boldklub
  VS
  Sønderjyske
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 18. Marts
  SJE
  Sønderjyske
  1
  :
  1
  Nykøbing FC
  NFC

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke