én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nøglespiller forlænger med SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE Ishockey har forlænget kontrakten med back-profilen Rasmus Lyø til sommeren 2024.

Den bomstærke back, Rasmus Lyø, tørner også ud for SønderjyskE den kommende sæson. Det vækker tydeligvis meget stor glæde hos direktør Klaus Rasmussen.

– Jeg er meget glad for, at Rasmus fortsætter i den lyseblå trøje. Han er en nøglespiller, der agerer med stor rutine, overblik og med en kontanthed i sit spil. En hårdtarbejdende leder, der med sit hjerte for klubben gør en forskel på og uden for isen, siger Klaus Rasmussen.

Også sportschef og cheftræner Mario Simioni er glad for, at Lyø er klar til den sjette sæson i træk med 7-tallet på ryggen isaf SønderjyskE-trøjen, som han har båret 250 kampe.

– Rasmus er en af de bedste backer i ligaen. Han arbejder hele tiden på at blive bedre, og så er han også god til at gøre sine omgivelser bedre. En ledertype, som tager ansvar for, at hele organisationen bevæger sig i den rigtige retning, udtaler Mario Simioni.

28-årige Lyø har vundet både pokalturneringen og Continental Cup med SønderjyskE. Desuden er det blevet til både DM-sølv og bronze. En skade gjorde, at han sad udenfor to måneder og først fik comeback til slutspillet.

– Jeg føler mig rigtig godt tilpas i SønderjyskE, som har gode omgivelser og en masse gode mennesker. Tegningen var til noget stort sidste sæson, og uden det skal lyde som en undskyldning, så kastede skader i truppen meget grus i maskineriet, og sæsonen sluttede heller ikke, som vi havde håbet på. Jeg føler, at der er noget at bygge videre på, og at alle er sultne efter at vi skal revanchere os næste sæson. Jeg glæder mig allerede, siger Rasmus Lyø.

Foto: Danmarks Ishockey Union

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke