Nederlag til lokalrivalerne i en kamp hvor skarpheden manglede

Esbjerg Energy tog den første håneret med en 4-1 sejr i Frøs Arena efter en testkamp, hvor hjemmeholdet manglede skarphed og udeholdet kom for let til deres mål – så kort kan aftenens kamp beskrives.

Manglende skarphed er det ord der gik igen i især 1. og 2. periode, hvor der var der var masser af chancer til hjemmeholdet, men på måltavlen stod der 1-3 i udeholdets favør.
Hjemmeholdets tilskuere appelerede højlydt for udvisninger til udeholdet ved deres 2 første scoringer. Ved det første mål mål fjernede Philip Schultz benene på Anton Öhman der slap heldigt fra et hårdt fald ind i banden og ved 2-0 målet blev der taget hårde midler i brug for at afværge en friløber i undertal til Mathias Borring – den unge forward udgik efterfølgende af kampen.
SønderjyskE brændte dog den ene store chance efter den anden i løbet af perioden, hvor man naturligvis også bør uddele kredit til Thomas Lillie i Esbjerg målet.

I 2. periode kom udeholdet foran 3-0, inden at det lykkedes Anton Öhman at reducere i en 5 mod 3 overtals situation.
2. periodes dramtiske højdepunkt stod Esbjergs David Madsen for, da han med en gedigen svinestreg lavede en knætackling udenfor spillet på Mike Szmatula – episoden kostede Esbjerg spilleren en badebillet og vil sandsynligvis også give nogle dages karantæne.

I 3 periode var udeholdet igen skarpest og 4-1 nederlaget kunne endda være blevet større, havde en “VAR” kendelse ikke underkendt et Esbjerg mål for offside.

På positivsiden så man rigtig gode takter af de yngste danskere samt især Mike Szmatula.

På negativsiden så skal der arbejdes på skarpheden og defensiven, for idag kom udeholdet alt for let til deres mål.

Det bedste ved kampen, var dog lyden af vores fantastiske fans der var tilbage i arenaen – tusinde tak for opbakningen.

Næste træningskamp er på tirsdag, hvor turen går til Herning.

SønderjyskE – Esbjerg Energy 1-4 (0-2)(1-1)(0-1)

03:55 0-1 Andreas grundtvig
06:01 0-2 Jannik Christensen (Downing)
23:58 0-3 Jonathan Leman (Kerbashian)
26:58 1-3 Anton Öhman (Eskildsen, Salhany)
56:45 1-4 Søren Nielsen (Downing)