én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Nederlag i Nordjylland

Annonce

SønderjyskE fik ikke point med hjem fra udekampen hos topholdet Aalborg Pirates. En fin sønderjysk anden periode var langt fra nok, og de formstærke nordjyder trak fra og vandt 5-1.

Allerede midtvejs i første periode førte Aalborg 2-0, og det kom sønderjyderne til at løbe bagefter resten af kampen. Inden værterne kom foran havde både Valdemar Ahlberg og Nikolaj Krag muligheder for at komme på måltavlen, men det er som om, at selvtilliden mangler for tiden. Heldigvis blev spillet bedre i anden periode, og to gange fik SønderjyskE sendt pucken i nettet. Dommerne lod dog kun det ene mål tælle.

Det lignede et regulært mål, som Alex Lavoie lavede, da han bremsede ind i en puck, som gik videre i mål. Det er trods alt tilladt at vinkle og bremse ind i en puck, så længe man ikke laver en sparkebevægelse, men dommerne valgte efter længere tids videogennemsyn at annulere scoringen. Selvom det åbenlyst frustrerede SønderjyskE-lejren, så kom reduceringen kort efter. Først skulle en velspillende Patrick Galbraith levere en flot redning. I det følgende angreb fandt William Boysen en fremstormende Max Tjernström foran mål, og svenskeren satte pucken i kassen.

I tredje periode trak Aalborg dog fra med tre mål, og det trak ned på helhedsindtrykket. Nu gælder det om at hente oprejsning søndag kl. 17.00 mod Frederikshavn White Hawks, der for tredje kamp i træk var overtid med 3-2-sejren i aften over Esbjerg Energy.

Aalborg Pirates – SønderjyskE 5-1 (2-0, 0-1, 3-0)0
03.37 1-0 Julian Jakobsen (Korsgaard, Kabanov)
08.50 2-0 Victor Rollin Carlsson (Kabanov, Drugge) PP
32.55 2-1 Max Tjernström (Ahlberg)
44.15 3-1 Thomas Spelling (Ladehoff)
46.58 4-1 Trevor Gooch (Jakobsen, Spelling) PP
48.44 5-1  Trevor Gooch (Carroll, Bjorkstrand)
Udv.: AP 3×2, SE 5×2
Tilskuere: 3.329

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. April 15:30
  VB
  Vejle Boldklub
  VS
  Sønderjyske
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 18. Marts
  SJE
  Sønderjyske
  1
  :
  1
  Nykøbing FC
  NFC

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke