Ned på jorden igen

Efter den flotte sejr på 4-0 over mesterholdet Rungsted Seier Capital i søndags kom SønderjyskE’s spillere ned på jorden igen. Eller nærmere ned på isen, da udekampen hos Herning Blue Fox fredag aften blev tabt med hele 0-7.

En skuffende aften i den midtjyske hockeymetropol. Hjemmeholdet tog teten fra start, og midtvejs i første periode kom værterne foran på et mål af Mathias Bau. Nicolaj Henriksen i SønderjyskE-målet havde sit udsyn dækket. Den dårlige start på kampen kom SønderjyskE sig over.

Efter 32 minutter stod der 5-0 på tavlen, og så var kampen reelt afgjort. SønderjyskE prøvede forgæves at spille sig lidt ind i kampen igen, men nærmest alt løb ud i sandet.

Positivt var det dog, at Mathias Borring var tilbage på holdkortet efter en skadespause. Derimod sad både Rasmus Lyø og Steffen Frank over. Mikkel Jensen og Yannick Vedel er fortsat skadet.

– Det var under al kritik, det vi leverede, og vi kan ikke være det bekendt. Nu skal vi mandag ud og vise, at vi godt kan spille ishockey, sagde SønderjyskE-forward Martin Eskildsen efter kampen til TV 2 Sport.

SønderjyskE tager mandag 27. september kl. 18.00 imod Frederikshavn White Hawks hjemme i Frøs Arena.

Herning – SønderjyskE 7-0 (2-0, 3-0, 2-0)
09.11 1-0 Mathias Bau (Poulsen)
11.44 2-0 Patrick Madsen (Bang, Brændgaard)
21.53 3-0 Thomas V. Andersen (Jensen)
28.05 4-0 Mathias Bau (Poulsen)
31.58 5-0 Joachim Linnet (Jensen)
42.06 6-0 Simon Schleicher (Drugge, Bang)
47.45 7-0 Joachim Linnet (Andersen, Jensen)