Næste opgave: Rungsted away

Tirsdag går turen til nordsjælland, hvor de regerende danske mestre Rungsted Seier Capital er modstanderen.

SønderjyskE er inde i en god stime og er med 5 sejre i træk rykket op på tredjepladsen i stillingen og kan med en sejr tirsdag aften rykke op på en delt andenplads sammen med Herning Blue Fox, som er modstanderen hjemme torsdag aften i Frøs Arena.

Aftenens modstander ligger i øjeblikket placeret på en 6.plads, 17 point efter SønderjyskE på 3. pladsen og har siden landskampspausen spillet 8 kampe, der har kastet 4 sejre af sig – de to holds 3 indbyrdes opgør i denne sæson er alle endt med en SønderjyskE sejr, men det får ikke cheftræner Mario Simioni til at tro at en fjerde sejr kommer af sig selv.

– Rungsted spiller betydeligt bedre nu end i starten af sæsonen og på hjemmebane ved vi at de vil komme hårdt ud fra start.
Det er vigtigt at vi er klar til at skøjte med dem fra første puckdrop og så er det vigtigt at vi spiller 60 minutters ishockey og ikke kun 22 minutter som i kampen i Vojens. 4-1 føringen hernede, blev nok lidt af en mental sovepude for spillerne og Rungsted er bare for godt et hold til, at vi pludselig må give dem så meget is. Jeg synes de lidt unødvendigt blev lukket ind i den kamp igen. ​Det skal vi gerne undgår sker tirsdag aften. Kan vi spille 60 minutters hockey, simpelt og disciplineret, så er der absolut også muligheder for point på en svær udebane lyder det fra Mario Simioni.

Kampen spilles kl. 20.15 og kan følges på TV2 play.

Fredag D. 26. April 19:00