Næste opgave på december-programmet: Herlev Eagles

December måned byder som bekendt på hele 10 kampe og næste opgave på programmet er Herlev Eagles.

Vi har mødt Herlev 3 gange tidligere i indeværende sæson og alle 3 kampe er endt med en SønderjyskE sejr, men tror man at det får cheftræner Mario Simioni til at tage let på tingene, så tager man fejl.

– Herlev er altid et svært hold at spille imod. I perioder i kampen smider de alt frem hvad de har og det kræver at man er klar i samtlige 60 minutter. Det var vi ikke sidst vi spillede i Herlev, der spillede vi kun de sidste 20 minutter i kampen, men det gik heldigvis godt.
Vi leverede en rigtig flot første periode onsdag mod Rungsted og så ved jeg ikke om 5-1 føringen blev en mental sovepude, for der begyndte vi også at tage alt for let på tingene og gav Rungsted alt for meget tid i vores zone. Heldigvis stod Nico en fantastisk kamp i målet. Men en ting er sikkert og det er at vi skal være klar fra start fredag aften og så skal vi spille 60 minutters ishockey – kan vi det, så er der gode chancer for en sejr fortæller Mario Simioni.

Kampen spilles kl 20.15 og vil samtidigt være kampen hvor vi vil hylde Mads Lund. Kampsponsor er Dronning Dorotheas Badstue.